خانه / فست فود / پیاز سوخاری رستورانی

پیاز سوخاری رستورانی

پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین سوخاری هایی بوده که من خوردم و هم خودم و هم بچه هام بهش علاقه زیادی داریم. اما همیشه این سوال در ذهن من بود که چرا پیاز سوخاری های خونگی نرم تر از پیاز سوخاری رستورانی هست. برای همین رفتم سراغ تحقیق در مورد این که پیاز سوخاری رستورانی چه طور درست میشه. بعد از کلی مطالعه و جستجو در سایت های ایرانی و خارجی به رسیپی خوب و قابل قبولی رسیدم.

فقط باید نکاتی رو قبل از معرفی رسیپی پیاز سوخاری رستورانی یادآوری کنم.

1- برای تهیه این سوخاری خوشمزه و دلبر، هم میشه از باترمیلک استفاده کرد و هم از ماءالشعیر. و صد البته بدون این ها که میشه همون روش خونگی.

باتر میلک رو من قبلا آموزش دادم که چطور به راحتی در خونه درست کنید. میتونید در لینک زیر مشاهده کنید:

باترمیلک چیست؟

2- نکته بعد اینه که پیاز سوخاری رو هم میشه در روغن سرخ کرد و هم در فر سوخاری کرد. اگر رژیم لاغری و یا رژیم خاصی دارین میتونید به راحتی پیاز رو در فر سوخاری کنید.

3- در روش سرخ کردن، میزان درجه حرارت روغن خیلی مهمه. روغن باید داغ داغ باشه. اما دود نکنه. در ضمن پیازها هم باید در روغن غوطه ور باشن.

4- حلقه های سوخاری پیاز باید بلافاصله خورده بشن. چون اگر بمونن نرم میشن و دیگه حالت سوخاری ندارن.

5- حتما از پیاز سفید یا زرد استفاده کنید. چون نسبت به پیاز قرمز بافت نرم تری دارن.

6- دلسترتون حتما بی طعم باشه.

خوب بریم سراغ اموزش.

مواد لازم برای درست کردن پیاز سوخاری رستورانی

  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 لیوان آرد ذرت
  • نصف لیوان ماءالشعیر یا همون دلستر
  • یک لیوان آرد
  • ۳ تا۴ عدد پیاز
  • نمک
  • آرد سوخاری ۱تا ۲ لیوان

 

طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی

اول باید پیازها رو اماده کنید.
Picture of Slice Your Onion and Put It in a Bowl of Water
پیازها رو پوست کنید. بعد اونا رو به صورت حلقه ای برش بزنید. البته باید شخامت مناسبی رو در نظر بگیرین. حلقه های نازک کیفیت خوبی ندارن.

Picture of Slice Your Onion and Put It in a Bowl of Waterحلقه ها رو کالا از هم باز کنید. این حلقه ها رو یک ساعت درون یخچال قرار بدین تا کاملا خنک بشن.

حالا داخل یک ظرف آرد و آرد ذرت و نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم. بعد از ترکیب کردن همه مواد ماءالشعیر را هم اضافه می کنیم.

مواد رو هم بزنید تا خمیر نسبتا سفتی به دست بیاد. نباید خمیر این قدر شل باشه که به محض گذاشتن پیازها روی اون، پیازها به سرعت داخل خمیر فرو برن.

پیازها رو خوب به مواد آغشته می کنیم.

 

بعد حلقه های پیاز رو از مواد خمیری بیرون اورده و داخل آرد سوخاری یا پودر تاکو می زنیم.

دقت کنید که همه حلقه ها کاملا به مواد خمیری و آرد سوخاری آغشته بشن.

اگر میخواین حلقه های سوخاری رو داخل فر درست کنید که در این مرحله اونا رو در فر 180 به مدت 10 تا 15 دقیقه میزارین.

اما اگر میخواین سوخاری و سرخ بشن. باید الان یکی یکی حلقه ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید.

 

رسیپی از سایت seriouseats

درباره article

حتما ببینید

پیتزا املت

پیتزا املت

پیتزا املت هم املته هم پیتزا. طعم خیلی لذیذی داره و برای افرادی که ممنوعیت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =