خانه / رژیم غذایی / رژیم گیاه خواری / رولت بادمجان بدون گوشت و بدون فر

رولت بادمجان بدون گوشت و بدون فر

رولت بادمجان بدون گوشت از اون غذاهایی هست که خیلی خیلی خوشمزست و باب میل طرفداران بادمجان.

این غذا به این دلیل که هیچ گوشتی نداره و برای درست کردن اون از روغن زیادی استفاده نمی شه برای عزیزانی که در رژیم لاغری یا رژیم گیاهخواری هستن خیلی مناسبه.

در روشی که در این آموزش برای پخت رولت بادمجان بدون گوشت استفاده میشه، به جای سرخ کردن بادمجان، اون ها رو گریل می کنیم. پس علاوه بر رژیمی بودن برای سلامتی هم مضر نیست.

مواد تشکیل دهنده این غذا شامل مواد سس و مواد داخل بادمجان هست.

مواد لازم برای پخت رولت بادمجان بدون گوشت

مواد سس:

  • 1/3 فنجان روغن زیتون
  • 2 قاشق چای خوری سیر خرد شده (حدود 2 حبه سیر متوسط ​)
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری ریحان تازه ریز شده
  • نمک و فلفل سیاه

مواد رولت:

  • 1 فنجان پنیر ریکوتا یا مخلوط پنیر لبنه و فتا
  • 1 فنجان پنیر موزارلا
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان
  • 1/4 فنجان ریحان تازه ریز خرد شده
  • 2 بادمجان بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه

Grilled Eggplant Rollatini Recipe

طرز تهیه رولت بادمجان بدون گوشت

اول از هر چیز بادمجان ها رو خوب بشورین. از بادمجان های بزرگ استفاده کنید.

پوست بادمجان رو هم نکنید.

20140716-eggplant-rolls-salted-joshua-bousel.jpg

بادمجان ها رو از طول برش بزنید. ضخامت خیلی مهمه. نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم.

تقریبا حدود سه سانت ضخامت برای رولت ها کافیه.

روی ورقه های بادمجان کمی نمک بپاشید و 15 دقیقه اون ها رو به حال خودشون رها کنید.

همین طور که در تصویر می بینید قطره های آب روی بادمجون ها جمع شده.

بعد با دستمال اشپزخانه بادمجان ها رو خشک کنید.

این قدر زیاد نمک نریزین که دیگه هیچ کاری نتونید بکنید. هدف اینه که آب اضافی بادمجان خارج بشه. نه این که مجبور بشیم بادمجان ها رو زیر آب بشوریم.

20140716-eggplant-rolls-oiled-joshua-bousel.jpg

بعد از خشک کردن بادمجون ها، با برس روی ورقه های بادمجون رو روغن بزنید. ترجیحا روغن زیتون.

قشنگ پشت و روی ورقه ها رو روغن مالی کنید.

20140716-eggplant-rolls-grilled-joshua-bousel.jpg

بعد هم بزارینشون توی تابه گریل تا گریل بشن. سرخ کردن نیاز نیست. همین که قهوه ای بشن و تغییر رنگ بدن کفایت می کنه.

برای هر طرف ورقه ها دو تا سه دقیقه کافیه تا گریل بشن.

درون یه کاسه مواد رولت رو با هم مخلوط کنید.

20140716-eggplant-rolls-greek-influence-joshua-bousel.jpg

من کمی گوجه هم قاطی مواد رولت کردم.

مواد رو روی ورقه های بادمجون بزارین و بادمجون ها رو رول کنید.

اگر رول ها باز میشن از خلال دندون استفاده کنید.

برای درست کردن سس هم کافیه تا مواد سس رو با هم مخلوط کنید و داخل تابه بریزین.

حالا سه کار میتونید انجام بدین:

زمانی که گوجه ها آب انداختن، رولت ها رو داخل سس بزارین.

صبر کنید تا غذای شما بپزه.

اگر هم دوست داشته باشین میتونید رولت ها رو داخل فر بزارین.

سس رو هم جدا آماده کنید و بعد از اماده شدن رولت ها، روی اون بریزین.

اگر مجلسی میخواین از این روش استفاده کنید.

و روش آخر هم این که سس رو داخل ظرف سرو بزارین و رول ها رو روی اون قرار بدین. بدون این که داخل فر بره یا داخل سس بپزه.

به دلیل این که ورقه ها گریل شدن، کاملا پخته هستند و جای نگرانی نیست.

 

درباره article

حتما ببینید

بال مرغ عسلی

بال مرغ عسلی

همه افرادی که باغ مرغ رو دوست دارن حتما روش های مختلفی هم برای پخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 10 =