خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده
Rate this post

استانبولی پلو از اون دسته از غذاهایی است که هم با گوشت و هم بدون گوشت قابل سرو کردن هست. من قبلا در پستی پخت استانبولی پلو بدون گوشت رو آموزش دادم. اما میخوام در این مطلب طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده رو هم آموزش بدم.

پس اگر دوست دارین طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده رو یاد بگیرین با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده 

  • برنج
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز متوسط، خرد شده
  • یک حبه سیر، رنده شده
  • گوشت چرخ شده
  • 1 قاشق غذا خوری ادویه پلو
  • 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
  • 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چای خوری آویشن
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • لوبیا سبز
  • رب گوجه فرنگی
  • 1/3 قاشق چای خوری زعفران حل شده در دو قاشق آب گرم
  • گوجه رنده شده

 

طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

همه کدبانوهای ایرانی روش پخت این غذا رو بلدن. اما من برای نوعروس ها و دانشجویان عزیز می نویسم.

اول از همه روغن رو در تابه بریزین و پیاز خرد شده رو به اون اضافه کنید.

کمی که پیاز تفت خورد و سبک شد، گوشت چرخ شده رو اضافه کنید.

گوشت رو به همراه پیاز تفت بدین. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد و تیره شد، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید.

حالا نوبت اضافه کردن سیر رنده شده هست. البته اضافه کردن سیر اختیاریه. اما مزه گوشت رو خیلی خوشمزه می کنه.

بعد از تفت خوردن سیر، ادویه و فلفل قرمز و آویشن و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید.

لوبیا سبز ها رو هم به مواد درون تابه اضافه کنید.

حالا گوجه رنده شده رو به همراه رب گوجه اضافه کنید. زعفران دم کرده رو هم اضاف کنید. زعفران هم اختیاریه.

صبر کنید تا آب مواد کشیده بشه.

درون یه قابلمه آب رو جوش بیارین. نمک به آب اضافه کنید. برنج خیس خورده رو هم به آب جوش درون قابلمه اضافه کنید.

زمانی که دانه برنج نرم شد برنج را ابکش کنید.

نکته: نشانه زمان آبکش کردن برنج

هر زمان که برنج را بین دو انگشت خودتون فشار دادین و برنج به چند تکه تقسیم شد، یعنی زمان آبکش کردن اونه. برنج باید به چند تکه تقسیم بشه نه این که کلا له بشه.

برنج رو درون صافی بریزین و آب سرد روی اون بریزین.

کف قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی برای ته دیگ بزارین. حالا یه لایه برنج و یه لایه مواد گوشتی رو بزارین. در نهایت لایه آخر رو برنج بریزین.

دمکنی رو روی قابلمه بزارین و برنج را برای 45 دققیه دم کنید.

نوش جانتون

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه بلال آب پز

طرز تهیه بلال آب پز

طرز تهیه بلال آب پز5 (100%) 1 vote با شروع پاییز و فصل سرما خوردن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =