خانه / فست فود / طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا به همراه فیلم آموزشی

طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا به همراه فیلم آموزشی

عزیزان زیادی طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا رو داشتن. خمیر یوفکا خیلی لطیف و در عین حال ترده. به سرعت در مجاورت هوا خشک می شه. برای همین نیاز به مهارت خاصی برای پیچیدن داره.

من قبلا در سایت طرز تهیه خمیر پیتزاف پیراشکی و سمبوسه رو آموزش دادم. این خمیر به قدری نرم و لطیفه که هم پیتزا، هم پیراشکی و هم سمبوسه خیلی خیلی خوشمزه میشه.

محشره. کافیه یه بار امتحانش کنید تا عاشقش بشین.

میتونید از خمیر اضاف آمده پیتزا پیراشکی یا سمبوسه های خوشمزه ای درست کنید.

خوب چون قبلا این آموزش رو داشتم، کافیه به لینک مربوطه مراجعه کنید و آموزش تصویری رو ببینید.

در این آموزش من به درخواست عزیزان، خمیر پیتزا بدون خمیر مایه رو آموزش دادم.

 

Image result for Deep Fried Lasagna Pockets

طرز تهیه خمیر پیتزا، سمبوسه و پیراشکی

پیتزا پپرونی در نان ساندویچی

طرز تهیه سمبوسه با خمیر

طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا و خمیر خانگی هیچ فرقی نداره. فقط باید برای خمیر یوفکا سرعت بالاتری داشته باشین. در ضمن خمیر یوفکا رو هم از نایلون بیرون نیازین. یکی یکی بردارین و بپیچین. اینجوری خشک نمی شه.

فیلم طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا

 

اول مواد میانی سمبوسه رو درست کنید. نیازی نیست که حتما گوشتی باشه. میتونید از سیب زمینی پخته شده و سبزی استفاده کنید.

ترکیبی که در روش سمبوسه با خمیر آموزش داده شده، سیب زمینی پخته، نخود فرنگی، پیاز و ادویه جات هست. حالا هر جور که خودتون دوست دارین.

در این فیلم علاوه بر مایه گوشتی که در سمبوسه گذاشته می شه، با پنیر ریکوتا و پنیر موزارلا یه سس خوشمزه هم درست می شه و در کنار مایع گوشتی گذاشته می شه.

ریکوتای تازه به دلیل داشتن رطوبت بالا، دارای بافتی نرم، خامه‌ای و لطیف، رایحه‌ای مطبوع و طعمی نسبتاً شیرین است و به همین دلیل، برای تهیه انواع دسر نظیر تارت، پن کیک و چیزکیک مناسبه.

این هم مراحل پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا

طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا و با نان لواش به صورت تصویری

طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا و با نان لواش به صورت تصویری

 

نکته:

اگر این پنیر رو در دسترس ندارین، یا طعم و مزه سمبوسه های سنتی و کلاسیک رو می پسندین، کلا بخش پنیر رو حذف کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد و در طعم و مزه سمبوسه هم هیچ تاثیری نداره.

در این آموزش از خمیر خونگی استفاده شده. اما روش پیچیدن سمبوسه یکی هست. شما میتونید این روش رو برای خمیر خونگی، خمیر یوفکا و حتی نان لواش هم استفاده کنید.

به دلیل این که سمبوسه با خمیر خونگی درست شده، از تخم مرغ و پودر سوخاری برای برشته کردن و سوخاری شدن خمیر استفاده شده. در حالی که خمیر یوفکا نیازی به این مرحله نداره.

ایده گرفته از pinterest

طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا به همراه فیلم آموزشی
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

پیتزا کدو

پیتزا کدو یه پیتزای گیاهی خوشمزه

پیتزا کدو یه پیتزای گیاهی و خوشمزست و در عین سادگی طعم لذیذی داره. نیاز …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 11 =