خانه / رژیم غذایی / رژیم گیاه خواری / املت کدو با پنیر چدار

املت کدو با پنیر چدار

املت کدو از اون املت های خوشمزه هست که درست کردنش وقت زیادی نمی گیره. مواد زیادی هم نداره و به روش های مختلف درست می شه.

من قبلا در پستی جداگانه پنکیک کدو رو آموزش دادم. املت کدو هم از همون خانواده هست. من خیلی دوست دارم بچه هام سبزیجات رو در وعده های غذاییشون داشته باشن. اما متاسفانه زورم به پسرم نمی رسه.

کدو رو هم اصلا دوست نداره. با این وجود پنکیک کدو رو خورد و هیچ ایرادی نگرفت. املت کدو با این دستوری که در این مطلب میزارم هم دوست داشت. چون که طعم ها به خورد هم رفته بودن و پسندید.

شما هم اگر رژیم گیاهخواری دارین یا دوست دارین این صیفی پر خاصیت رو در برنامه غذاییتون داشته باشین، این آموزش رو از دست ندین.

مواد لازم برای پخت املت کدو

  •  2 عدد کدو سبز متوسط
  • 2 قاشق غذا خوری کره برای سرخ کردن
  • یک عدد پیاز قرمز کوچک
  • 3/4 قاشق چای خوری نمک
  • 6 تخم مرغ بزرگ
  • 4 قاشق شیر
  • دو قاشق کره آب شده برای داخل مواد
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    حدود 1 فنجان پنیر چدار رنده شده
املت کدو
املت کدو

طرز تهیه املت کدو

اول از هر چیزی کدو ها رو بشورین. نیازی نیست که پوستشون رو بگیرین. بعد با رنده درشت، رنده کنید.

Zucchini Frittata (4 of 14)

کدوهای رنده شده رو روی دستمال آشپزخونه بریزین. دستمال رو کمی جمع کنید تا آب کدو کشیده بشه.

Zucchini Frittata (7 of 14)

 

دو قاشق کره ای که داشتیم رو داخل تابه بریزین و روی حرارت قرار بدین. همین که کره آب شد، پیاز خرد شده رو داخل تابه بریزین و تفت بدین. از روغن مایع، جامد و … هم میتونید استفاده کنید. اما من طعم کره رو داخل املت دوست دارم.

Zucchini Frittata (8 of 14)

کدوهای رنده شده و آب گرفته رو هم اضافه کنید و حالا همه مواد رو با هم تفت بدین.

در این مرحله کمی نمک هم اضافه کنید.

سه چهار دقیقه ای که کدو تفت خورد، زیر حرارت رو خاموش کنید و صبر کنید تا مواد از حرارت بیفتن.

داخل یه کاسه، تخم مرغ ها، نمک و فلفل، شیر و کره رو اضافه کنید.

با همزن دستی یکی دو دقیقه مواد رو هم بزنید تا تخم مرغ ها از حالت لختگی بیرون بیاد.

Zucchini Frittata (12 of 14)

مواد تفت خورده داخل تابه که سرد شده رو داخل تخم مرغ ها بریزین و پنیر چدار رو هم اضافه کنید.

Zucchini Frittata (14 of 14)

تابه رو روی حرارت بزارین. کمی روغن بریزین و مواد داخل کاسه رو داخل تابه بریزین.

زیر حرارت رو کم کنید تا املت کدو پخته بشه. با حرارت کم حدود یک ربع زمان می بره تا آماده بشه.

ایده رسیپی از eatingwell با تغییر

املت کدو با پنیر چدار
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

خورش فسنجان رستورانی

خورش فسنجان رستورانی

همه ما درست کردن خورش فسنجان رو بلدیم. اما دیدن اگر همین خورش رو رستوران …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =