خانه / رژیم غذایی / رژیم گیاه خواری / طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت

طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت

طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت خیلی راحته. راز خوشمزه شدن ماکارونی به گوشت دار بودن اون نیست. بلکه اینه که شما ماکارونی رو خوب از آب دربیارین و مزه اون خوب باشه.

پس حالا می بینید که چطور بدون گوشت میتونیم یه ماکارونی خوشمزه رو درست کنیم. این غذا میتونید برای عزیزانی که در رژیم گیاهخواری هستند خیلی مناسب باشه.

برای نشون دادن طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت نیاز به مواد خاصی نداریم. تمام خانم های عزیز میتونن این مدل ماکارونی رو درست کنن.

شرط کار اینه که وقت بزارین و دقیق طبق دستور پیش برین.

مواد لازم برای پخت ماکارونی بدون گوشت

  • ماکارونی رشته ای
  • پیاز
  • سیر
  • ریحان
  • روغن زیتون و کره
  • گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل
  • پنیر پارمسان (اختیاری)

 

طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت

اول باید سس ماکارونی رو درست کنیم.

یه قابلمه رو پر از آب کنید و روی حرارت قرار بدین. صبر کنید تا آبش جوش بیاد.

 

boiling-tomatoes

روی سر گوجه ها رو با چاقو یه به علاوه بزنید و داخل آب جوش بزارین.

یکی دو دقیقه کافیه.

بعد گوجه ها رو از آب دربیارین و پوستشون رو بکنید.

peeling-and-chopping-tomatoes

همه گوجه ها رو ریز خرد کنید.

ready-to-simmer

حالا درون یه قابلمه گوجه های خرد شده، پیاز، سیر و نمک و فلفل رو بریزین و روی حرارت بزارین.

زیر حرارت رو کم کنید و یک ساعت زمان بدین تا مواد خوب پخته بشه.

almost-done

سس ماکارونی باید بعد از یک ساعت به این صورت دربیاد.

حالا پیاز و سیر رو از داخل سس دربیارین.

adding-basil

الان باید ریحان خرد شده رو داخل سس بریزین.

ماکارونی رو داخل آب جوش بریزین. مدت زمانی که روی بسته اون نوشته رو صبر کنید و بعد ماکارونی رو آبکش کنید.

حالا مقداری از سس رو درون ظرف بریزین و ماکارونی رو قاطیش کنید.

plum-tomato-basil-sauce

در آخر هم ماکارونی رو داخل ظرف سرو بریزین و روی ماکارونی پنیر پارمسان بریزین.

البته سس به اندازه کافی خوشمزه هست. اما اگر پنیر دوست دارین میتونید اضافه کنید.

حالا میتونید خودتون خلاقیت داشته باشین. قارچ، کلم بروکلی و هر نوع سبزیجات دیگری رو هم میتونید بهش اضافه کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

بال مرغ عسلی

بال مرغ عسلی

همه افرادی که باغ مرغ رو دوست دارن حتما روش های مختلفی هم برای پخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + یک =