خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه اسپاناکوپیتا اسفناج یونانی

طرز تهیه اسپاناکوپیتا اسفناج یونانی

اسپاناکوپیتا یه غذای خوشمزه یونانی هست و هم به عنوان یه وعده کامل و هم به عنوان پیش غذا سرو میشه. یونانی ها که همه میدونن در پخت غذاهای سالم استاد هستند. بیشتر رسیپی هاشون بر پایه روغن زیتون و سیر هست. به همین دلیل سلامت این غذاها تضمینه.  پیشهاد می کنم این غذا رو درست کنید. بی نهایت خوشمزه هست و چون بر پایه اسفناجه خیلی خاصیت داره. به ویژه برای بچه ها.

طعم اسفناج اصلا توش مشخص نیست و بسیار ترد و لذیذه.

اسپاناکوپیتا علاوه ر خوشمزه بودن مدت زمان پخت کمی داره و در عرض سی دقیقه میتونید یه غذا یا پیش غذای مدرن و خوشمزه رو درست کنید.

نکته: دستور اصلی این غذا با پنیر ریکوتا هست. اما اگر این پنیر رو در دسترس ندارین اصلا جای نگرانی نیست. جایگزین اون میتونه پنیر لبنه به همراه پنیر فتا باشه.

مواد لازم برای پخت اسپاناکوتا اسفناج

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز متوسط، ریز خرد شده
  • 4 فنجان اسفناج، خرد شده
  • ¼ فنجان پیازچه، ریز خرد شده
  • ½ فنجان جعفری، ریز خرد شده
  • 2 تخم مرغ
  • 1و ½ فنجان ریکوتا یا 1/5 پیمانه مخلوط پنیر لبنه و فتا
  • نمک و فلفل و کمی جوز هندی
  • خمیر فیلو یا خمیر یوفکا
  • ½ فنجان کره، ذوب شده
  • ¼ فنجان بادام زمینی، به قطعات کوچک خرد شده (اختیاری)

 

اسپاناکوپیتا
اسپاناکوپیتا

طرز تهیه اسپاناکوپیتا اسفناج

اول کار باید فر را روی دمای 170 درجه تنظیم کنید. فر را روشن کنید تا خوب گرم بشه.

تابه ای رو روی حرارت بزارین و روغن زیتون رو داخلش بریزین.

پیازها رو داخل تابه بریزین و کمی تفت بدین تا نرم بشن.

بعد اسفناج، پیازچه و جعفری را اضافه کنید. سه چهار دقیقه مواد رو حرارت بدین و بعد کنار بزارین.

حالا داخل یه کاسه، ریکوتا، نمک و فلفل و جوز هندی رو با هم ترکیب کنید.

مواد داخل تابه رو به مخلوط پنیر و ادویه اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

در این مرحله خمیر فیلو یا خمیر یوفکا رو باز کنید و روی اون ها رو با برس کمی کره آب شده بزنید.

اگر دوست داشته باشین میتونید در این مرحله از بادام زمینی خرد شده روی خمیر بریزین. این در دستور اصلی هست ولی اگه تمایل ندارین حذفش کنید.

مقداری از مواد پنیری رو بردارین و روی خمیر بزارین.

مواد رو روی خمیر پهن نکنید. چون میخوایم خمیر رو رول کنیم.

بعد از این کار باید خمیر رو رول کنید.

روی خمیر رو کمی کره بمالید و بعد سینی رو در فر بزارین. 25 تا 30 دقیقه زمان نیاز هست. به محض برشته شدن روی رول ها سینی رو از فر بیرون بیارین.

روی رول ها رو با بادام زمینی و جعفری تزیین کنید.

نکات این رسیپی:

میتونید خمیر رو یکجا پهن کنید و مواد رو داخلش بزارین و رول کنید. بعد از پخت برش بدین.

خمیر رو به مدل های مختلفی مثل مربع یا مثلث مثل سمبوسه میتونید بپیچید.

رول ها رو روی کاغذ روغنی بزارین.

ته این خمیر خیلی زود میسوزه. پس هر موقع روی خمیر برشته و کمی طلایی شد از فر بیرون بیارین.

طرز تهیه اسپاناکوپیتا اسفناج یونانی
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ از اون پیتزاهایی هست که در عین سادگی و سریع الپخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 20 =