خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه
Rate this post

همون طور که میدونید کباب تابه ای یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در ایران پخته می شود.

این کباب به روش های مختلفی تهیه و سرو می شود ولی من سعی کردم که روشی آسان را انتخاب کنم تا دوستان مبتدی و نوعروسان عزیز هم امکان درست کردن این غذای خوشمزه رو داشته باشن.

 

کباب تابه ای
کباب تابه ای

مواد لازم برای پخت کباب تابه ای

 

۱- نیم کیلو مخلوط گوشت چرخ شده گوسفندی و گوساله

۲- دو عدد پیاز متوسط که ریز رنده شده

۳- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

۴- روغن  به مقدار دلخواه

طرز تهیه کباب تابه ای

خوب در ابتدای کار باید بریم سراغ پیازها. اون ها رو پوست کنید، تمیز بشورین و با رنده ریز رنده کنید. کمی از آب اون رو بگیرین و دور بریزین و مقداری از آب اون رو نگه دارین. این آب برای ترد شدن کباب خیلی خیلی لازمه. حالا مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله رو که با دنده ریز چرخ گوشت چرخ شده رو درون کاسه ای بریزین . پیاز های رنده شده رو با آب اونها بهش اضاف کنید.

نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کنید و گوشت رو خوب ورز بدین. اگر یادتون باشه کباب تابه ای که مادربزرگ هامون درست میکردن خیلی خیلی خوشمزه بود. دلیل این خوشمزگی این بود که اونا برای کارشون وقت میگذاشتن و تمام مراحل رو با حوصله انجام میدادن. پس ما هم به تبعیت از اونا باید گوشت رو خوب خوب ورز بدیم.

بعد از ورز دادن ظرف رو سلفون بکشین و برای یک تا دو  ساعت در یخچال قرار بدین. دیگه تقریبا کار تمومه. تابه ای را روی اجاق گاز صفحه ای قرار بدین.

درون یک ماهیتابه مناسب کمی روغن بریزین و به اندازه یک پرتقال از گوشت بردارین و مثل کتلت کف دست پهن کنید البته خیلی نباید نازک بشه بلکه ضخامت اون باید حفظ بشه. اون ها رو درون تابه بگذارین و صبر کنید تا سرخ بشه. اگر هم دوست داشته باشین میتونید گوجه کباب کنید و در کنار این غذای خوشمزه سرو کنید.

درباره article

حتما ببینید

کوکو سبزی پف دار

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن4.9 (97.78%) 27 votes کوکو سبزی یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + سیزده =