خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه رول دارچینی با تصویر

طرز تهیه رول دارچینی با تصویر

نان رول دارچینی یکی از خوشمزه ترین نان هایی هست که میتونید برای وعده عصرانه و حتی پذیرایی هاتون از اون استفاده کنید.

این نون عطر و طعم بی نظیری داره که مطمئنم هیچ وقت فراموشش نمی کنید. خمیر این نون هم بافت لطیفی داره که موقع خوردن احساس خوبی بهتون دست میده.

معیار اندازه گیری همون لیوان های دسته دار فرانسوی هست که توی همه خونه ها استفاده میشه. اگر نداشتین از پیمانه های شیرینی پزی استفاده کنید.

مواد لازم برای درست کردن نان رول دارچینی

  •  شیرگرم: یک لیوان
  • خمیر مایه تازه: یک قاشق غذاخوری
  • آرد: سه لیوان
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر: 1/3 لیوان
  • کره به دمای محیط رسیده: 60 گرم
  • دارچین: به میزان لازم
  • شکر قهوه ای: به میزان لازم

Decadent dessert: caramel pecan rolls

طرز تهیه رول دارچینی با تصویر

طبق معمول همه نان ها وشیرینی های که خمیرمایه دارن باید اول خمیر مایه رو عمل بیارین.

برای این کار شیر گرم رو داخل کاسه ای بریزین و یک قاشق شکر بهش اضافه کنید. خمیرمایه رو بریزین و روی کاسه رو بپوشونید و در جای گرمی برای 10 تا 15 دقیقه استراحتش بدین.

حالا داخل کاسه بزرگتری آرد، نمک، شکر و کرم نرم شده در دمای محیط رو ریخته و کمی با هم مخلوط کنید.

خمیرمایه عمل اومده رو هم اضافه کنید و با ورز دادن خمیرتون رو جمع کنید.

ورز دادن خمیر مهمه. پس ازش غافل نشین. اگر هم مثل من مچ ندارین که خمیر رو ورز بدین، صد مرتبه خمیرتون رو توی ظرف بکوبید یا از آقای همسر کمک بگیرید.

بعد از این روی ظرف رو با پارچه مرطوبی بپوشونید و داخل کابینت استراحتش بدین به مدت یک ساعت.

حالا نوبت باز کردن خمیره. خمیر رو روی میز کارتون به صورت مستطیلی باز کنید. روی سطح خمیر رو با کره کاملا بپوشونید. تقریبا برای این میزان حدود 4 تا 5 قاشق کره نرم شده نیاز هست.

بعد روی کره رو مخلوط دارچین و شکر قهوه ای بریزین.

کمی از لبه ها رو بدون مواد بزارین تا موقع رول کردن راحت تر باشین.

خمیر رو آروم آروم رول کنید.

 

با یه کارد تیز بدون دندونه یا حتی نخ دندون بدون طعم و یا نخ خیاطی پلاستیک مثل تصویر برش هایی رو روی رول بزنید.

داخل سینی فر رو کاغذ روغنی بزارین و روی کاغذ رو کمی چرب کنید. بعد برش ها رو با فاصله داخل سینی بزارین.

روی سینی رو با پارچه یا نایلون بپوشونید و برای 45 دقیقه استراحت بدین.

در این مدت فر رو گرم کنید. برای این نون فر رو روی دمای 180 تنظیم کنید.

سینی رو داخل فر بزارین و 30 دقیقه بهش زمان بدین.

نان رول دارچینی
نان رول دارچینی

زمانی که سینی رو از فر بیرون میارین، نون ها این شکلی شدن. پف کردن و به هم چسبیدن.

بعد از کمی سرد شدن اون ها رو از هم جدا کنید و در ظرف بزارین.

این نون همینجوری خیلی خوشمزست. اما میتونید روش رو با آیسینگ یا پنیر خامه ای و خامه صبحونه بپوشونید.

ایده رسیپی برگرفته از سایت tasteofhome با کمی تغییر

درباره article

حتما ببینید

چیز کیک لبو

چیز کیک لبو

چیز کیک لبو یکی از دسرهای خوشمزه و بی نظیره که بدون دردسر و بدون …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 7 =