خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی

فلافل یکی از غذاهای محبوب هست که اگر درست و اصولی پخته بشه خوردنش خیلی لذت بخشه. در این مطلب تمام نکات لازم برای سرو فلافل خانگی گفته میشه. و البته طرز تهیه فلافل تصویری و گویا به شما عزیزان ارائه میشه.

فلافل میتونه یه وعده عالی شام باشه و به همراه نان پیتا یا نان ساندویچی سرو بشه.

فلافل برای افرادی که رژیم گیاهخواری یا رژیم بدون گلوتن هم دارند خیلی خیلی مناسبه. پس طرز تهیه فلافل تصویری رو از دست ندین.

مواد لازم برای پخت فلافل خانگی

  • 2 فنجان نخود خیس خورده
  • چند ساقه پیازچه
  • 1/4 فنجان برگ تازه جعفری خرد شده
  • 1/4 فنجان برگ تازه گشنیز خرد شده
  • 4 حبه سیر
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
  • 1/4 قاشق چایخوری تخم گشنیز
  • روغن نباتی برای سرخ کردن

 

 

طرز تهیه فلافل تصویری

مرحله اول خیساندن نخود هست. نخود را از 24 ساعت قبل خیس کنید و در طول این مدت چنین بار آب اون رو عوض کنید. اگر عجله دارین و نمیتونین 24 ساعت صبر کنید، از روش عجله ای استفاده کنید. به این صورت که نخود خشک رو درون یه قابلمه بریزین. آب روی اون بریزین و بزارین روی اجاق. دو دقیقه که جوشید، زیر گاز رو خاموش کنید و برای یک ساعت بزارین نخود در همون آب گرم بمونه.

ready-to-blitz

تمام موادی رو که گفتم داخل دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزین و خوب با هم میکس کنید.

نکته: اگر وقت داشته باشین و پوست سفید روی نخود رو بگیرین خیلی خیلی عالی میشه.

falafel-dough

دستگاه رو روشن کنید و مواد رو حسابی با هم میکس کنید.

حالا مواد میکس شده رو داخل یه ظرف بریزین.

دو تا سه قاشق غذاخوری آب به مایه فلافل اضافه کنید و اجازه بدین مواد نیم ساعت استراحت کنه.

این روش رو یکی از دوستان جنوبی به من یاد داد. ایشون گفتن که با این کار در اصطلاح نخود شکفته میشه و خیلی راحت ترد و پوک میشه.

ready-to-fry

مایه فلافل رو هم با دست و هم با قالب میتونید حالت بدین. بهتره همه مواد رو قالب بزنید و کنار دستتون بزارین.

قبل از قالب زدن میتونید 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید. اما من ترجیح میدم بدون جوش شیرین و بکینگ پودر درست کنم.

نکته: اگر خواستین بکینگ پودر اضافه کنید، حتما قبل از سرخ کردن باشه. هیچ وقت در همون اول کار بکینگ پودر رو به مواد نزنید و بعد بزارین بمونه.

frying-falafel

روغن رو بزارین داغ بشه و یکی یکی فلافل ها رو درونش بزارین تا سرخ بشه.

خیلی فلافل ها رو سرخ نکنید که خشک میشن.

ready-to-eat

بعد از سرخ کردن هم فلافل ها رو روی کاغذ روغنی بزارین تا روغنش گرفته بشه.

فلافل با سس انبه خیلی خیلی خوشمزست. سس انبه رو قبلا آموزش دادم که میتونید در لینک زیر ببینید.

طرز تهیه سس انبه

 

برای درست کردن فلافل به روش بازاری، فقط فلافل رو چند بار به همراه سیر چرخ کنید. نمک و فلفل بزنید و قبل از سرخ کردن جوش شیرین بهش اضاف کنید.

بعد هم در روغن فراوان سرخ کنید.

اما فلافلی که من آموزش دادم خیلی خیلی خوشمزست. حتما امتحانش کنید.

طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

تاس کباب از اون دسته ازغذاهایی هست که به رو های مختلفی درست میشه. تاس …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 7 =