خانه / نان و شیرینی / نان کدو سبز

نان کدو سبز

نان کدو سبز یکی از نون های خوشمزه و مقوی هست که اگر یک بار امتحانش کنید مشتری دائمیش می شین.

کدو یکی از صیفیجات پر خاصیته که متاسفانه خیلی خیلی مظلومه و در رژیم غذایی ما جایی نداره. اگر میدونید اعضای خانواده کدو رو خیلی دوست ندارن، برای بهره بردن از خواص بی شمار کدو بهتره که نان کدو سبز رو درست کنید و بهشون بدین تا نوش جان کنن.

Delicious and easy to make zucchini bread

 

مواد لازم برای پخت نان کدو سبز

  • 3 فنجان آرد
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق بکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه شکر سفید
  • 1و 1/2 پیمانه کدوی رنده شده و آب گرفته
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • 1/2 پیمانه روغن مایع

طرز تهیه نان کدو سبز

اول از همه فر رو روی دمای 180 سانتی گراد یا 350 فارنهایت تنظیم و روشن کنید تا خوب داغ بشه.

grated zucchini for deliciously easy zucchini bread

کدو سبز رو رنده کنید و اون رو داخل آبکش بریزین. فشار بدین تا آب اون کاملا تخلیه بشه.

نیازی هم نیست تا پوست اون رو بگیرین. فقط تمیز بشورینشون و بعد رنده کنید. با این کار هم در وقت صرفه جویی میشه و هم از مزایای کدو بیشتر بهره می برین.

حالا باید مواد خشک و تر رو جداگانه با هم مخلوط کنید.

اول بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده و یک بار الک کنید.

در کاسه ای بزرگ، آرد الک شده با بیکینگ پودر و نمک رو بریزید و خوب با ویسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.

دارچین رو هم به مواد اضافه کنید. اگر دوست داشته باشین میتونید از کمی جوز هندی هم در این مرحله استفاده کنید.

تخم مرغ رو کمی بزنید تا باز بشه.

وانیل، روغن و شکر رو هم اضافه کنید و همه مواد رو خوب با همدیگه ترکیب کنید.

حالا کدویی رو که کاملا آبش رو گرفتین به تخم مرغ، روغن و شکر اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب بشن.

مواد تخم مرغی رو به مواد خشک آرد اضافه کنید و همه رو با همدیگه مخلوط کنید.

در این مرحله از مغزهایی مثل گردو، بادام، فندق و یا کشمش و حتی شکلات چیپسی هم میتونید استفاده کنید.

اگر هم تمایل ندارین که هیچی.

قالب لوف رو چرب کنید و کفش رو کاغذ روغنی بزارین.

مواد نان رو داخل قالب بریزین و قالب رو برای 40 دقیقه توی فر بزارین.

Letting two loaves of zucchini bread cool on a cooling rack for zucchini bread

 

بعد از پخت 5 دقیقه صبر کنید و بعد نان ر از قالب در بیارین و روی توری بزارین تا کاملا سرد بشه.

حالا نان رو بخورین و از خوردنش لذت ببرین.

رسیپی برگرفته شده از thekitchn با کمی تغییر

نان کدو سبز
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

کیک 1234 شف طیبه

کیک ۱۲۳۴ شف طیبه

کیک 1234 شف طیبه یکی از بهترین کیک هایی هست که می تونید درست کنید. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 3 =