خانه / رژیم غذایی / رژیم گیاه خواری / کوکو سویا و سیب زمینی

کوکو سویا و سیب زمینی

کوکو سویا و سیب زمینی یکی از کوکوهای خوشمزه و سالم هست که میتونه در منوی رژیم گیاهخواری جای داده بشه. این کوکو خیای طرفدار پیدا می کنه و به اندازه کافی خوشمزه هست که طرفدارش بشین.

اصلا نیازی به گوشت نداره و مزه سویا هم احساس نمی شه. اگر هم خواستین کباب تابه ای درست کنید می تونید سویا رو چرخ کنید و قاطی مواد کنید.

مواد لازم برای پخت کوکو سویا و سیب زمینی

  • یک عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ
  • دو لیوان دسته دار فرانسوی سویا
  • یک عدد پیاز
  • دو حبه سیر
  • دو قاشق جعفری خرد شده در صورت تمایل
  • نمک و فلفل سیاه
  • زردچوبه
  • دو عدد تخم مرغ
کوکو سویا و سیب زمینی
کوکو سویا و سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی

اول از هر چیزی باید سویا رو آماده کنید. سویا رو بهتره از یک ساعت قبل خیس کنید. سویاهای فله ای طعم خوبی ندارن. پس لطفا دور اونها رو خط بکشید. بهترین سویا برای این کوکو، سویا سبحان طلایی هست. سویا دانه ریز نتیجه کار رو خوب می کنه.

از یک ساعت قبل سویا رو خیس کنید. در طول این مدت یکی دو مرتبه آب سویا رو عوض کنید. بعد سویا رو درون آبکش بریزین و با آب سرد بشورین. حین شستن مثل زمانی که لباس چنگ می زنید، سویاها رو خوب چنگ بزنید و فشار بدین تا آب داخلش تخلیه بشه.

بعد از آبکش کردن هم خوب سویا رو فشار بدین تا کلا آبش بیرون بیاد.

سیب زمینی رو هم نیازی نیست که بپزید. همین طور به صورت خام، چهار قاچ کنید.

حالا همه مواد به جز جعفری رو داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزین. مایه این کوکو باید کاملا یکدست و پوره ای باشه و دانه های سویا نباید توش معلوم باشه. البته اگر چرخ گوشت ندارین، ایرادی نداره. قبل از خیس کردن سویا، کمی اون رو بکوبید و بعد خیسش کنید و بقیه مراحل رو پیش برین. بازم تاکید می کنم که حتما باید سویا دانه ریز باشه.

بعد هم نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید . همه مواد رو با هم مخلوط کنید.

اگر دوست دارین کوکوی شما خوش عطر بشه میتونید جعفری خرد شد رو در این مرحله اضافه کنید. اما اگر در دسترس ندارین هیچ اشکالی نداره و تاثیری روی طعم کوکو نمیزاره.

به جای جعفری از گشنیز و برگ کرفس هم میتونید استفاده کنید. این دیگه به ذائقه خودتون بستگی داره.

حالا تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید. نباید موادتون شل باشه. اگر دیدین کمی شل شده میتونید آرد سوخاری اضاف کنید. ولی معمولا با این میزان مواد و تخم مرغ شل نمی شه.

دیگه بقیه کار رو هم که همه کدبانوها بلدن. روغن رو داخل تابه نچسب بریزین و روی حرارت بزارین. مقداری از مواد رو داخل دستتون حالت بدین و توی تابه بزارین تا سرخ بشه.

مواظب باشین رنگ این کوکو خیلی زود بر می گرده. پس بالای سرش وایسین و هی نازش رو بکشین تا نسوزه♥

در آخر هم هر جور که دوست دارین میلش کنید.

کوکو سویا و سیب زمینی
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی

فلافل یکی از غذاهای محبوب هست که اگر درست و اصولی پخته بشه خوردنش خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + دوازده =