خانه / فیلم آموزشی / دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم

دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم

دیپ پیاز یه سس غلیظ و خوشمزه هست که خیای راحت درست می شه. دیپ پیاز رو میشه با انواع غذاها مثل، سمبوسه، نان ترتیلا ، چیپس، ذرت مکزیکی و … سرو کرد. اما به نظر من دیپ پیاز فرانسوی با چیپس خیلی خیلی خوشمزست. شما هم امتحان کنید.

مواد لازم برای آماده کردن دیپ پیاز فرانسوی

  •  پیاز مخلوط (مانند سفید، زرد، و یا قرمز)
  • 4 حبه سیر
  • ¼ فنجان روغن زیتون
  • نمک
  • 1/2 فنجان ماست یونانی
  • 2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
  • فلفل سیاه
  • آب سه قاشق غذاخوری
دیپ پیاز
دیپ پیاز

طرز تهیه دیپ پیاز یا سس پیاز غلیظ

  1.  اول از همه فر رو روی دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. حالا پیازها رو پوست کنده و به صورت خلالی برش بزنید. برای بهتر شدن مزه دیپ حتما از مخلوط پیازها استفاده کنید. پیاز قرمز با پیاز سفید هارمونی خوبی به سس میده.
  2. کف سینی فر رو کاغذ بزارین و پیازها رو روش بریزین. سیر رو هم روی پیازها بزارین. حالا روغن و آب روی پیازها بریزین. نمک رو هم اضافه کنید و همه مواد رو به خورد پیازها بدین.
  3. حالا سینی رو داخل فر بزارین و 10 دقیقه زمان بدین. باید پیازها کاملا قهوه ای و نرم بشن. توی فیلم مشخصه. البته قدرت فر و نوع پیازها با هم متفاتند. پس شما مراقب باشین و مدام پیازها رو چک کنید. چون اگر بسوزه باید دیگه همه رو دور بریزین. ممکنه برای بعضی ها زودتر از ده دقیقه و برای بعضی دورتر از ده دقیقه طول بکشه.
  4. بعد از نرم شدن پیازها اون ها رو از فر بیرون بیارین و کمی صبر کنید تا سرد بشن. پوست سیر رو بکنید و لهشون کنید. پیازها رو هم همین طور. بعد پیازها و سیر له شده رو داخل یه کاسه بریزین.
  5. حالا ماست، نمک و فلفل و آب لیمو رو به پیازها و سیرهای له شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  6. دیپ شما آمادست. اون رو توی ظرف سرو بریزین و اگر دوست دارین کمی پودر پاپریکا یا فلفل قرمز روی اون بپاشین.

نکات مهم

اگر فر ندارین نگران نباشین. پیازها رو بعد از خرد کردن و آغشته کردن به روغن به همراه سیر داخل تابه بریزین و روی حرارت کم بزارین. مدام همش بزنید و مراقبش باشین. چون ما نیازی به پیاز سرخ کرده نداریم. همین که تغییر رنگ داد و نرم شد از روی حرارت بردارین.

به جای ماست یونانی از ترکیب مایونز تنها یا مایونز با ماست، ماست چکیده و ماست موسیر هم میتونید استفاده کنید. البته ترجیحا ماست یونانی باشه. اما ماست معمولی ساده ولی غلیظ هم همون کار رو میکنه.

برای عطر گرفتن دیپ میتونید پوست لیمو رو روی مواد رنده کنید.

رسیپی ایده گرفته از foodnetwork با تغییر

 

دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه کیک شکلاتی روی گاز

طرز تهیه کیک شکلاتی روی گاز (پخت کیک در قابلمه)

طرز تهیه کیک شکلاتی روی گاز ساده تر از اون چیزی هست که فکر کنید. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 19 =