خانه / نان و شیرینی / کیک سیب فرانسوی

کیک سیب فرانسوی

کیک سیب مدل ها و رسیپی های مختلفی داره که الحق و الانصاف یکی از یکی خوشمزه تر هست. اما رسیپی کیک سیب فرانسوی خیلی راحته. برای افراد مبتدی و تازه کار هیچ مشکلی پیش نمیاره و در عین سادگی بسیار خوشمزست.

با شروع فصل پاییز و رسیدن میوه های پاییزی به ویژه انواع سیب، به راحتی میشه کیک سیب رو در منزل درست کرد و در عصرهای دل انگیز پاییز و زمستان در کنار یک فنجون چای داغ سروش کرد و از زندگی لذت برد و خدا رو شکر کرد.

مطلب مشابه:

طرز تهیه کیک شکلاتی روی گاز

مواد لازم برای پخت کیک سیب فرانسوی

  • 2 فنجان آرد
  • 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  •  نصف فنجان کره به دمای محیط رسیده
  • 1 فنجان شکر
  • پودر قند برای تزیین کیک
  • 3 تخم مرغ بزرگ
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • 2تا 3 عدد سیب سفت و سالم
  • ماست یک فنجان سرخالی
کیک سیب
کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب فرانسوی

در ابتدای کار مثل همیشه باید مواد خشک رو با هم مخلوط کنید.

how to make french apple cake

آرد، بکینگ پودر و را سه مرتبه با هم الک کنید و کنار دستتون بزارین.

حالا نوبت همزدن کره و شکر هست.

how to make french apple cake

کره و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.

how to make french apple cake

حالا وانیل رو اضاف کنید و تخم مرغ ها رو یکی یکی اضاف کنید.

هر تخم مرغ رو که اضافه می کنید خوب با همزن بزنید تا به خورد مواد بره و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید.

بعد ماست رو اضافه کنید و هم بزنید.

میزان ماست رو تا نصف فنجون هم میتونید کم کنید ولی ترجیحا حذفش نکنید.

how to make french apple cake

بعد نوبت اضافه کردن آرد هست.

آرد رو اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید. دیگه نیازی به همزن نیست.

دو تا سه تا سیب کاملا سفت و سالم رو پوست بکنید و به مکعب هایی به اندازه دلخواه برش بزنید.

how to make french apple cake

سیب ها رو هم به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب همه مواد رو با هم ترکیب کنید.

how to make french apple cake

قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی بزارین. میتونید به جای کاغذ فقط چرب کنید و بعدش خوب آردپاشی کنید.

how to make french apple cake

مواد رو داخل قالب بریزین و کمی شکر روی همه موا بپاشین.

قالب رو داخل فر گرم 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدین.

how to make french apple cake

اما مدت زمان قرارگرفتن کیک در فر بستگی به قدرت فرتون داره. بعد از سی دقیقه کیک رو چک کنید.

اگر کیک سیب به سیخ چوبی یا خلال  نچسبید و پخته بود که بیاریدش بیرون وگرنه 10 دقیقه دیگه بهش زمان بدین.

ایده رسیپی از browneyedbaker با تغییر

کیک سیب فرانسوی
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

کیک 1234 شف طیبه

کیک ۱۲۳۴ شف طیبه

کیک 1234 شف طیبه یکی از بهترین کیک هایی هست که می تونید درست کنید. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 2 =