خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / تارت مرغ و پنیر

تارت مرغ و پنیر

طرز تهیه تارت مرغ خیلی راحته. تارت انواع مختلفی داره. امروز من قصد دارم تارت مرغ و پنیر رو آموزش بدم.

درسته که داخل این تارت از مرغ استفاده می شه، اما اگر شما رژیم گیاهخواری و یا ممنوعیت استفاده از گوشت دارین میتونید سبزیجات داخل تارت استفاده کنید.

مواد لازم برای درست کردن تارت مرغ

مواد خمیر تارت

125 گرم کره ی سرد
250 گرم آرد
کمی نمک
1 عدد زرده ی تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری آب یخ
مواد رویه ی تارت ( سس ) 
2 عدد تخم مرغ
75 گرم پنیر صبحانه
2 قاشق غذاخوری خامه ی صبحانه
مواد داخلی تارت 
یک عدد سینه ی مرغ تکه شده
پیاز خلالی دو عدد متوسط
ادویه ها شامل پودر دارچین و هل و نمک و زردچوبه و فلفل

Chicken, caramelised leek and cheddar tart

طرز تهیه تارت مرغ و پنیر

در ابتدا باید خمیر تارت رو درست کنید. این خمیر رو برای انواع تارت ها میتونید استفاده کنید.

اول کره، آرد و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید. با سر انگشت هاتون شروع کنید به مخلوط کردن مواد.

همزمان، میزان آب یخ موجود در دستور و یک عدد زرده تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید.

حالا شروع کنید به ورز دادن. یک خمیر نرم و بسیار لطیف به دست میاد. خمیر رو داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت در یخچال استراحت بدین.

2 عدد تخم مرغ ، 75 گرم پنیر صبحانه ، 2 قاشق غذاخوری خامه ی صبحانه و مقداری فلفل را با هم مخلوط کنید. این مواد رویه تارت مرغ رو تشکیل میده. غلظتش مثل ماست شل هست.

این سس رو درست کنید و کنار بگذارید.

حالا مرغ رو با پیاز تفت بدین. و در آخر ادویه ها رو اضافه کنید. اگر از سینه مرغ استفاده کنید و سینه ها رو به تکه های کوچک خرد کنید، زمان پخت کمی نیاز دارین.

خمیر رو از یخچال بیرون بیارین و روی سطح کار باز کنید.

بعد خمیر باز شده رو داخل قالب تارت پهن کرده با چنگال سوراخ سوراخ کنید.
مواد داخلی مرغ را رویش ریخته و مواد سس رو هم روی مرغ ها بریزین.
حالا تارت رو در فر داغ 180 درجه به مدت 35 تا 40دقیقه بپزید.

تارت مرغ و پنیر
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای خیلی راحته. املت ترکیه ای یه غذای خوشمزه برای شام …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =