خانه / نان و شیرینی / کیک ۱۲۳۴ شف طیبه

کیک ۱۲۳۴ شف طیبه

کیک 1234 شف طیبه یکی از بهترین کیک هایی هست که می تونید درست کنید. البته رسیپی این کیک آمریکایی هست. کیک 1234 بهترین گزینه برای کیک تولد هست.

خانم های عزیز می دونید که یکی از سخت ترین کیکها همین کیک تولده. چرا که باید زرده و سفیده جدا بشه، سفیده پفکی بشه و کلی دنگ و فنگ داره. خیلی ها هم کلا با کیک اسفنجی مشکل دارن.

حالا بهترین خبر اینه که با این رسیپی کیک خیلی بزرگ بدون دردسر و بدون جدا کردن زرده و سفیده میتونید درست کنید.

باید قبل از آموزش کیک 1234 شف طیبه تویحاتی رو در مورد این کیک بدم که جای سوال و ابهامی باقی نمونه.

رسیپی این کیک خیلی جالب و راحته. به قدری که بعد از خوندن این مطلب مطمئنم هر موقع اسم کیک 1234 رو بشنوید بلافاصله رسیپیش توی ذهنتون تداعی بشه.

تصویر زیر رو نگاه کنید:

 

کیک 1234
کیک 1234

اول باید توضیح بدم که چرا این رسیپی به اسم 1234 معروف شده. همون طور که توی عکس کاملا مشخصه، 1 یعنی یک پیمانه کره، 2 یعنی دو پیمانه شکر، 3 یعنی سه پیمانه آرد و 4 به معنای 4 عدد تخم مرغ هست.

می بینید که موادش کاملا آسون توی ذهن باقی می مونه. یکی کره، 2 تا شکر، سه تا آرد و 4 تا تخم مرغ.

حالا سوالی که ممکنه توی ذهن عده ای ایجاد بشه اینه که پس بکینگ پودر و نمک و … چی می شه؟ باید در جواب این سوال بگم که همون طور که در بالا اشاره شد رسیپی این کیک آمریکایی هست. خوب در اونجا هم آردی وجود داره که در ایران پیدا نمی شه. در این مدل آرد بکینگ و پودر و نمک وجود داره و دیگه نیازی نیست که خودمون اضافه کنیم.

پس چون ما تو ایران این نوع آرد رو نداریم مواد 1234 رو به اضافه بکینگ پودر و نمک و وانیل می کنیم.

خوب حالا بریم سراغ طرز تهیه کیک 1234

1-2-3-4 Cake with Butternut Frosting

 

مواد لازم برای درست کردن کیک 1234

  • کره 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • شکر 2 لیوان
  • آرد 3 لیوان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
  • نمک 3 پنس

طرز تهیه کیک 1234 شف طیبه

کار خیلی راحته. اول از همه مثل بقیه فرها باید فر رو گرم کنید. فر رو روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. تا خوب گرم بشه.

حالا باید کره و شکر و وانیل رو خوب خوب بزنید تا رنگش روشن و کش دار بشه.

1-2-3-4 Cake with Butternut Frosting

بسته به قدرت همزنتون معمولا بین 3 تا 5 دقیقه نیاز هست تا کره زده بشه.

حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید. هر تخم مرغی رو که اضافه می کنید یکی دو دقیقه خوب بزنید.

تصویری که من گذاشتم مال زمانی هست که تخم مرغها رو اضافه کردم. وگرنه رنگ کره کاملا روشن و کرم رنگه.

در این مرحله آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید و کنار دستتون بزارین.

در مرحله اول حدود 1/3 آرد رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

بعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید. دوباره نصفی از آرد باقی مونده رو بریزید. دوباره بقیه شیر و بالاخره مابقی آرد رو اضافه کنید. دقت کنید که مواد رو زیاد هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه.
حالا تصمیم بگیرین که میخوین کیک یک لایه درست کنید یا چند لایه.
اگر چند لایه میخواین پس مواد رو باید داخل دو یا سه قالب بریزین.
قبلش هم باید کف قالب حتما کاغذ روغنی بزارین. کف و دیواره رو هم چرب کنید.
1-2-3-4 Cake with Butternut Frosting
قالب ها رو چندین بار به زمین بکوبید تا هوای اضافی داخل قالب گرفته بشه و کیک حباب نزنه.
قالب یا قالب ها رو داخل فر بزارین. بعد از نیم ساعت باید چک کنید ببینید پخته یا نه. هر فری دماش فرق می کنه. من حدودا 45 دقیقه صبر کردم. اما ممکنه برای شما زوتر یا دیرتر بشه. پس چک کردن یادتون نره.
1-2-3-4 Cake with Butternut Frosting
نکته:
اگر کیکتون زیادی توی فر بمونه خشک می شه و دیگه به درد خامه کشی و برش و .. نمی خوره.
این کیک پف خوبی داره و کیک بزرگی میشه. پس برای یک بار هم که شده این کیک رو درست کنید تا قلقش دستتون بیاد. دیگه از این به بعد میتونید کیک تولد رو خودتون درست کنید.
برای تزیین کیک هم میتونید از خامه فرم گرفته استفاده کنید. البته من باتر کریم هم آموزش دادم که برای رویه و تزیین کیک مناسبه.
کیک 1234 شف طیبه
کیک 1234 شف طیبه
کیک 1234 شف طیبه
کیک 1234 شف طیبه

 

کیک ۱۲۳۴ شف طیبه
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

درست کردن برگ شکلاتی

آموزش تصویری درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک

درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک هم هیجان انگیزه و هم خیلی خیلی خلاقانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =