خانه / نان و شیرینی / کیک چوبی شف طیبه

کیک چوبی شف طیبه

کیک چوبی شف طیبه یا همون پاپس کیک یکی از کیک های چوبی مناسب برای انواع میهمانی های تولد و بچه گانه هست.

شف طیبه عزیز مدل های مختلفی از این کیک چوبی رو درست کردن. اما من میخوام یه رسیپی ساده و بدون دردسر رو براتن بزارم. در واقع با این رسیپی میتونید برای خمیر کردن کیک، از هر چیزی که در منزل دارین و یا هر طعمی که دوست دارین استفاده کنید.

برای خمیر کردن کیک میتونید از مواد مختلفی استفاده کنید. مثلا برای کیک شکلاتی میتونید از شکلات صبحانه فندقی یا همون نوتلا، شکلات مذاب همراه با خامه، یا سس شکلات آماده استفاده کنید. برای کیک های سفید رنگ هم میتونید از خامه، باترکریم، پنیر خامه ای و یا خامه به همراه شکلات سفید مذاب استفاده کنید.

از هر کیکی هم که دارین میتونید استفاده کنید. کیک ساده، شکلاتی، شیفون و ….

حتی اگر کیک نداشتین میتونید آماده بخرین. هیچ محدودیتی ندارین.

کیک چوبی شف طیبه شکل ها و مدل های مختلفی داره. این رسیپی هم میتونه با سلیقه شما درست بشه.

کیک چوبی شف طیبه
کیک چوبی شف طیبه

 

طرز تهیه کیک چوبی

اول از هر کاری باید کیکی رو که دارین خرد کنید. حتما هم نباید از میکسر یا غذاساز استفاده کنید. با یه چنگال ساده هم کار پیش می ره.

کیک رو به هر مقداری که دوست دارین با چنگال کمی خرد کنید و داخل یه کاسه بریزین. حالا از هر کدوم از مواد بالا که برای خمیری کردن کیک گفته شد میتونید استفاده کنید. فقط یه نکته مهم وجود داره. نکته اینه که هر چیزی که میخواین بریزین، قاشق قاشق بریزین. یه قاشق اضافه کنید و اگه دیدید کافی نیست قاشق بعدی رو اضافه کنید.

من از دو قاشق خامه فرم گرفته که توی خونه داشتم استفاده کردم. خامه رو با کیک خرد شده مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به وجود بیاد. خمیر نباید شل باشه.

بعد گلوله های یک اندازه درست کنید و حداقل به مدت 4 ساعت گلوله ها رو داخل یخچال قرار بدید. این کار حتما لازمه و نباید حذف بشه. اما اگه خیلی عجله داشتید مدت زمان کمتری داخل فریزر قرار بدید.

 

شکلات سفید یا تیره رو بسته به ذائقه خودتون به روش بن ماری ذوب کنید. شکلات رو خرد کرده داخل ظرفی روی حرارت بخار آب قرار بدید. دقت کنید شکلات نباید زیاد حرارت ببینه. همین که بیشتر مقدار شکلات ذوب شد از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا تکه های ذوب نشده هم با حرارت قسمت های ذوب شده آب بشن.
بعد سیخ های چوبی رو که باید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید توی شکلات بزنید و داخل گلوله ها بزنید.

شکلات کار چسب رو انجام میده و چوب رو به کیک میچسبونه. بین سی دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا چوب ها کاملا به گلوله های خمیری بچسبن. بعد از این به راحتی میتونید چوب کیک رو گرفته و کیک رو داخل شکلات فرو کنید.

قبل از این که پوشش شکلاتی روی کیک خشک بشه برای تزیین از هر چیزی که دوست دارین استفاده کنید.

من کیک چوبی رو داخل پودر نارگیل زدم. اما با ترافل های رنگی، مرواریدهای خوراکی و … دیگه هم میتونید تزیینشون کنید.

ایده برگرفته از pinterest

کیک چوبی شف طیبه
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

درست کردن برگ شکلاتی

آموزش تصویری درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک

درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک هم هیجان انگیزه و هم خیلی خیلی خلاقانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 16 =