خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه بابا گانوش یا بابا قنوش

طرز تهیه بابا گانوش یا بابا قنوش

بابا گانوش نام های مختلفی داره. مثل: بابا گنوش، بابا غنوج، بابا غنوژ، بابا جنوج، بابا غنوش و …

فرقی نداره چی صداش بزنید. مهم خوشمزگیش هست که عاشقای بادمجون حتما می پسندنش.

باباگانوش یه غذای خارجی هست که اصالتش خاورمیانه ای هست و به عنوان پیش غذا سرو میشه. لبنانی ها این غذا رو خیلی دوست دارن و معمولا زیاد درست می کنن. رسیپی های مختلفی داره و با مواد مختلفی درست می شه. بیس کار یکیه فقط طعم دهندش فرق می کنه. مثلا با رب انار درست می شه. با ارده هم درست می شه. من امروز ورژن ارده ایش رو آموزش می دم. اگر پسندیدین با رب انار هم میتونید درستش کنید.

مواد لازم برای تهیه بابا گانوش

  • 3 عدد بادمجان بزرگ.
  • دو تا سه قاشق آبليمو.
  • 1/4 لیوان ارده .
  • .یک قاشق سركه سفيد.
  • 2 تا 3 حبه سير .
  • نمک.

طرز تهیه بابا گانوش

اول کار باید برید سراغ کبابی کردن بادمجان ها. درست مثل زمانی که میخواین میرزا قاسمی درست کنید.

بادمجان ها رو بشورین و بعد روی اجاق یا منقل کبابشون کنید. بعد از اینن که کمی از حرارت افتادن، روی فویل بزارین و پوستشون رو بکنید.

یه کار راحت تر هم میتونید انجام بدین. اول بادمجون ها رو روی فویل بزارین. بعد از وسط بازشون کنید.

حالا با یه قاشق گوشت بادمجون رو بکنید و داخل کاسه بریزین. اینجوری دیگه دردسر پوست کندن و سیاه شدن دست و …. رو ندارین.

مهمترین و اصلی ترین کار برای پخت بابا گانوش همین بود. حالا همه مواد رو داخل بلندر بریزین و بلندش کنید.

بعد مواد میکس شده رو داخل ظرف بریزین. برای تزیین این غذا هم روش سنتی وجود داره.

اول روی سطح مواد رو با پشت قاشق صاف کنید. بعدش مثل خط انداختن روی حلوا، شیارهای عمیقی ایجاد کنید.

حالا روغن زیتون رو داخل این شیارها بریزین. روی غذا رو هم با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید.

رسیپی اناری این غذا هم هینه فقط به جای ارده از رب انار استفاده میشه و روی غذا با نار تزیین میشه.

بابا گانوش رو معمولا با نان پیتا سرو می کنن. اما با نان لواش و تست هم میشه خوردش.

 

 

طرز تهیه بابا گانوش یا بابا قنوش
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

رولت بادمجان بدون گوشت

رولت بادمجان بدون گوشت و بدون فر

رولت بادمجان بدون گوشت از اون غذاهایی هست که خیلی خیلی خوشمزست و باب میل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + یک =