خانه / نان و شیرینی / نان سیمیت با دستور اصلی ترکیه ای

نان سیمیت با دستور اصلی ترکیه ای

نان سیمیت از اون دسته از نون های خوشمزه ای هست که همه عاشقش میشن. به خصوص اگر با زیره و کنجد و سایهدونه درست بشه که دیگه محشره.

متاسفانه در بعضی از سایتها دستور اصلی نان سیمیت قرار داده نشده و به همین دلیل ممکنه در پخت و نتیجه نهایی کار تاثیر بزاره. به همین دلیل من نان سیمیت با دستور اصلی ترکیه ایی رو قرار میدم.

امیدورام این نون رو درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

مواد لازم برای پخت نان سیمیت

شكر دو قاشق غذاخوری
مايه خمير 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ يک عدد
ارد حدود سه پيمانه (يا بيشتر)
روغن مايع يا زيتون ٤ قاشق سوپخوری
نمک ١/٢قاشق چایخوری
شير ١/٢پيمانه (١٢٥ميلی ليتر)
آب ١/٤پيمانه
روغن براي چرب كردن ظرف يک قاشق
شيره انگور و آب از هر كدام ١/٣پيمانه برای خیساندن خمیر
کنجد، سیاهدانه به میزان لازم
زیره در صورت تمایل

 

A plate full of Turkish Simit, feta cheese, olives, and tomatoes are photographed from the front view.

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای

در اول کار فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

موادی رو که برای پخت نان سیمیت لازم دارین، در محیط آشپزخونه بزارین تا هم دما بشن. بعد هم داخل سینی فر رو کاغذ روغنی بزارین.

حالا نوبت عمل آوری خمیر هست. مثل همیشه یک قاشق شکر رو با آب ولرم رو به گرمی مخلوط کرده و بعد خمیر مایه رو به اون اضافه کنید. یک ربع صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد.

حالا داخل یه کاسه شكر، تخم مرغ و روغن مايع يا زيتون رو به همراه شير و نمک را با هم مخلوط کنید. بعد هم خمیر مایه ای که عمل آمده رو به مواد اضافه کنید.

حالا آرد را به تدريج اضافه كنيد تا خميری بدست بياد كه خيلی كم چسبندگی داشته باشه. نکته مهم درست کردن انواع نون ها همینه.

متاسفانه بعضی از خانم ها ایقدر آرد به خورد خمیر میدن که خمیر سنگین میشه و نمیتونه پف لازم رو داشته باشه. در نهایت نونش سنگین و خمیری میشه. بعد از استراحت اين چسبندگی و گیر خمیر از بين ميره. نگران نباشین.
دستتون رو کمی چرب کنید و خمير را به مدت ده تا پانزده دقيقه ورز بديد.
خمير بايد كاملا يكدست و براق بشه.
اگر میخواین با خمیرگیر همزن خمیر رو آماده کنید، تا جایی آرد رو اضافه كنيد كه خمير به سر خمير گير همزن گير كنه و از كناره های ظرف جدا بشه.
خوب حالا نوبت استراحت خمیره. کاسه ای رو چرب کنید و خمیر رو برای استراحت داخلش بزارین. روش رو با سلفون بپوشونید و به مدت یک ساعت استراحت میدیم.

 

بعد از اين مدت كه خمير عمل اومد كمی پف اون را بگیرید. بعد از خمير چانه هایی به اندازه يی نارنگی كوچی يا حدود صد گرم جدا مي كنيم.
خمير را روی سطح كار به صورت نواری بلند و ميله ای در بیارین.

بعد از این که خمیر لوله ای شد به شکل U انگليسي درش بیارین و مثل گیس تابش بدین و دو طرفش رو به هم وصل کنید.

حالا باید مواد خیساندن خمیر رو آماده کنید. آب و شيره انگور را با همدیگه مخلوط كنيد.
خمیر رینگی کنید و داخل این مواد قرار بدین. از داخل مواد بیرون بیارین و داخل کنجد و سیاهدونه و زیره اگر دوست دارین بغلطونید و داخل سینی فر بزارین.

بهتره بعد از اینکه همه چونه ها رو آماده کردینف پارچه ای رو روی اونا قرار بدین و اجازه بدین برای 20 دقیقه دیگه استراحتش بدین. سینی رو داخل فر گرم بزارین و سی دقیقه زمان بدین.

نکته مهم:
حتما برای پخت نان، درفر يک كاسه آب جوش قرار بدین تا رطوبت نونها حفظ بشه.

نان سیمیت با دستور اصلی ترکیه ای
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

درست کردن برگ شکلاتی

آموزش تصویری درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک

درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک هم هیجان انگیزه و هم خیلی خیلی خلاقانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =