خانه / مربا، ترشی و سس / ترشی پیکالی لی Piccalilli

ترشی پیکالی لی Piccalilli

ترشی پیکالی لی یه چاشنی خوشمزه و معروف هندیه که طرفدارهای زیادی داره.

در دستور ترشی پیکالی لی از سبزیجات زیادی استفاده میشه. من رسیپی اصلی این ترشی رو میزارم. شما اگر یه سبزی رو دوست نداشتین حذفش کنید.

تفاوت ترشی پیکالی لی با بقیه ترشی هایی که تا حالا درست کردین و خوردین این هست که این ترشی دارای یه سس آردی هست که باید درست بشه و به ترشی اضافه بشه.

مطلب مشابه: شور انداختن لوبیاسبز

مواد لازم

  • کدو سبز
  • کلم ترشی
  • پیاز کوچک
  • خیار ریز
  • سرکه
  • نمک
  • لوبیا سبز ریز
  • هویج

مواد سس

  • 2 قاشق چای خوری پودر خردل
  • زردچوبه یک قاشق چای خوری
  • 4 قاشق آرد
  • 2 قاشق کره
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک قاشق شکر

ترشی پیکالی لی

ترشی پیکالی لی

طرز تهیه ترشی پیکالی لی

اول باید مواد ترشی رو خوب بشورین و ریز خرد کنید. پیازها رو فقط به دو نیم تقسیم کنید.

همه سبزیجات رو به غیر از پیاز به مدت 10 دقیقه بجوشونید. بعدش مواد رو درون صافی بریزین تا آبش کاملا کشیده بشه. پیاز ها رو هم به مواد اضافه کنید.

حالا سس ترشی رو درست کنید. کره رو درون تابه بریزین. همین که کره وب شد، آرد و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدین. بعد هم سس خردل و شکر و نمک و فلفل رو اضافه کنید. یک فنجان سرکه به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین سس به غلظت برسه.  زیر حرارت رو خاموش کنید.

حالا سبزیجات نیم پز شده رو داخل ظرف مناسبی بریزین و سس رو اضافه کنید. در نهایت هم سرکه رو روی مواد بریزین.

سرکه باید به اندازه ای باشه که روی مواد رو بگیره.

در ظرف رو محکم ببندین و دو سه روزی در محیط آشپزخونه نگه دارین. بعدش باید حتما ترشی رو داخل یخچال بزارین.

اصالتا این ترشی تند هست ولی اگر دوست ندارین میزان تندی رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید.

من داخل یک قابلمه سرکه و کمی از سس رو جوشوندم.

بعد سبزیجات رو اضافه کردم و خوب با هم مخلوطش کردم.

در نهایت ظرف های ترشی رو از مواد پر کردم. اگر سرکه داغ باشه، ترشی زودتر آماده میشه.

اگر نخواستین از کره استفاده کنید، میتونید مواد سس رو بدون کره به سرکه در حال جوش اضافه کنید و بعد سرکه رو روی مواد بریزین.

ترجمه شده از سایت linsfood

ترشی پیکالی لی Piccalilli
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

کیمچی بادمجان

کیمچی بادمجان

کیمچی بادمجان از آن دسته از ترشی هایی است که علاوه بر خوشمزه بودن ، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − سه =