املت پیازچه خوشمزه و ساده
املت پیازچه میتونه جزو منوی هفتگی شما قرار بگیره
بسیار ساده و در عین حال خوشمزس و میدونید که پیازچه هم کلی خاصیت داره
بر اساس طب سنتی طبع پیازچه گرم و خشک است. پیازچه خواص و فواید درمانی فراوانی دارد. این خواص درمانی بینظیر پیازچه ناشی از این است که پیازچه حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدانها، فلاونوئیدها، ویتامینها ازحمله ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، اسید فولیک، مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم و روی است.
متاسفانه در ایران این سبزی پرخاصیت خیلی غریبه و فقط داخل سبزی خوردن ازش استفاده می کنیم😔
اما امروز قراره که با هم یه املت خوشمزه درست کنیم
طرز تهیه املت پیازچه
7-8 عدد پیازچه درشت(من از برگ ها استفاده نکردم)
2 عدد تخم مرغ
2 عدد هویج (اندازه متوسط)
2 قاشق غذاخوری پر از آرد
2 قاشق غذاخوری پر آرد ذرت
یک چهارم پیمانه روغن
دو قاشق شوید خرد شده
دو قاشق جعفری خرد شده
نصف قاشق چایخوری پاپریکا
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
پیازچه ها رو تمیز کنید و بشورید و خرد کنید. من فقط ساقه سفیدرنگ رو استفاده کردم . اگر فصل تره فرنگی هم باشه میتونید ساقه سفید تره فرنگی رو استفاده کنید
هویج را رنده کنید.
شوید و جعفری را ریز خرد کنید.
در یک کاسه ، تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کنید.
سپس بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
کمی روغن داخل تابه بریزین و بزارین گرم بشه.
مخلوط آماده شده رو اضافه کنید و همه جای تابه پخش کنید و با پشت قاشق خوب پرس کنید.
درب تابه را ببندین و حرارت رو متوسط رو به کم کنید تا مغز املت هم پخته بشه.
طرف اول که پخت برگردونید و چند دقیقه هم طرف دیگه رو بپزید.
🟠🟠بازم تاکید میکنم حرارت نباید زیاد باشه وگرنه زود رنگمیگیره ولی مغزش نپخته
هست.
🟢🟢اگر آرد ذرت در دسترس ندارین نشاسته ذرت جایگزین کنید
🟣🟣پودر سیر هم این غذا رو خوشمزه میکنه در صورت تمایل اضافه کنید.
خوشمزه به نظر میرسه😋😋😋