خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / مینی رول سوسیس

مینی رول سوسیس

اگه به دنبال ایده جدیدی برای غذا به ویژه وعده شام هستین پیشنهاد می کنم مینی رول سوسیس درست کنید.

البته منظور من سوسیس سالم و خونگی هست. بچه ها این غذا رو خیلی دوست دارن. خوبه کمی تغییرش بدیم. البته از نظر ظاهر.

با این روشی که من آموزش میدم میتونید مینی رول سوسیس های زیبا و شکلیلی درست کنید که برای پذیرایی میهمانی هاتون هم خوبه.

قبلا در آموزش های مختلفی طرز تهیه خمیر پیتزا، پیراشکی و سمبوسه رو آموزش دادم. با هر کدوم از این رسیپی ها که دوست دارین میتونید خمیر رو تهیه کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا، پیراشکی، سمبوسه

خمیری هم تازه آموزش دادم که نیازی به تخم مرغ نداره. این خمیر رو هم میتونید استفاده کنید.

خمیر پیراشکی بدون تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه مینی رول سوسیس

  • سوسیس
  • خمیر پیتزا
مینی رول سوسیس
مینی رول سوسیس

طرز تهیه مینی رول سوسیس

اولین گام که درست کردن خمیر هست. خمیر رو با هر کدوم از روش های بالا که دوست دارین درست کنید. فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا گرم بشه.

خمیر رو روی سطح کار باز کنید. بعد به صورت مثلث برش بزنید.

حالا هر مثلث رو به سه مثلث دیگه تقسیم کنید.

سوسیس ها رو که کمی تفت دادین، روی پهن ترین قسمت خمیر بزارین و مانند تصویر شروع کنید به رول کردن خمیر.

کف سینی یا ظرفی رو که داخل فر میزارین کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بزارین.

همه رول هایی رو که آماده کردین داخل سینی بزارین. سینی رو به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر بزارین. دقت کنید. شاید دمای فر شما خیلی زیاد باشه.

همین که زیر نون ها کمی تغییر رنگ بده کفایت می کنه.

بعد سینی رو بیرون بیارین و رول ها رو با هر سسی که دوست دارین نوش جان کنید.

میتونید روی نون ها رو سیاهدانه، کنجد و هر چیز دیگه ای که دوست دارین بریزین.

البته روش دیگه ای هم هست. اگر میخواین به تعداد زیاد درست کنید و برای مراسم شلوغ میخواین، میتونید به این روش عمل کنید.

سوسیس ها رو برش بزنید.

Corn Dog Nuggets - it

خمیرها رو به صورت مربعی برش بزنید. به اندازه سوسیس ها.

 

بعد سوسیس رو داخل خمیر بزارین و بقیه مراحل رو پیش برین.

دستور تهیه ترجمه شده از سایت thecomfortofcooking

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه مرغ تریاکی

طرز تهیه مرغ تریاکی (تری یاکی)

اگر به دنبال این هستین که از شر دستور پخت های تکراری پختن مرغ خلاص …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =