خانه / فست فود / رول تست سمبوسه (سمبوسه با نان تست)

رول تست سمبوسه (سمبوسه با نان تست)

رول تست سمبوسه یه غذای خوشمزه و لذیذه. البته این اسم اصلی غذا هست وگرنه میتونیم خیلی راحت بگیم سمبوسه با نان تست.

با نان تست دسر و غذاهای زیادی رو میشه درست کرد که به امید خدا در این زمینه هم وارد میشیم.

رول تست سمبوسه هم برای شام و هم برای صبحانه مناسبه. مهم تر این که یه گزینه خوب برای تغذیه مدرسه بچه ها هست. کلا بچه ها با فست و فود و غذاهایی از این خانواده رابطه خوبی دارن.

همون طور که میدونید سمبوسه رو میشه با خمیر و هم میشه با نان پیچید و سرو کرد. من قبلا فیلم طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا رو در سایت قرار دادم. طرز تهیه خمیر پیتزا، پیراشکی و سمبوسه رو هم آموزش دادم. اما در این مطلب رول تست سمبوسه یا همون سمبوسه با نان تست رو یاد میگیرین.

این روش خیلی راحته. دیگه دردسر خمیر درست کردن هم نداره.

این نکته رو هم اضافه کنم که با این روش میتونید رول سبزیجات، رول مرغ، رول گوشت یا حتی رول شکلات و میوه برای صبحانه درست کنید. در هر صورت بیس کار یکی هست و فقط مواد داخلش فرق می کنه.

نکته دیگه هم این که افرادی که ممنوعیت استفاده از روغن دارند، متونن رول تست سمبوسه رو داخل هواپز یا فر هم درست کنند. بدون این که مشکلی براشون پیش بیاد.

air fryer Bread Rolls

طرز تهیه رول تست سمبوسه

اول از هر چیزی باید مایه داخل نان تست رو درست کنید. همون طور که گفتم هر چیزی میتونه باشه. من مایه سمبوسه معمولی و بدون گوشت درست کردم.

دو تا سیب زمینی پخته، یک پیاز قرمز کوچیک، نخود فرنگی، جعفری، فلفل قرمز و نمک و تخم گشنیز. اینا مواد سمبوسه من هستن.

پیاز رو تفت دادم. نخودفرنگی رو به همراه ادویه ها اضاف کردم و در نهایت سیب زمینی پخته و ریز شده رو ریختم. کمی تفت دادم و زیر حرارت رو خاموش کردم.

حالا بریم سراغ نان تست.

نون های تست رو بدون این که نیازی باشه دورش رو بگیرین کنار دستتون بزارین.

یه ظرف آب هم بزارین کنارشون. حالا یه دونه نون تست بردارین و برای چند ثانیه داخل ظرف آب بزارین و سریع دربیارین. میتونید از اسپری آب هم استفاده کنید.

دوستان دقت کنید که نون نباید زیاد داخل آب باشه. گفتم در حد یکی دو ثانیه کافیه.

حالا نون نرم شده رو کف دستتون بزارین. یه قاشق مایه سمبوسه وسطش بزارین و آروم شروع کنید به جمع کردن نان تست.

فکر کنید خمیر داخل دستتون هست و باید جمعش کنید. آروم آروم هر طرف رو جمع کنید و کمی فشار بدین.

نون به دلیل رطوبتی که داره جمع میشه. فقط مواظب باشین پاره نشه. خوب با دستتون حالتش بدین.

همه رول ها رو همین طور حالت بدین و داخل سینی بزارین.

دیگه مابقی کار خیلی راحته.

هم میتونید سرخش کنید و هم میتونید داخل فر و هواپز بزارین.

اگه خواستین سرخش کنید این نکته مهم رو مد نظر داشته باشین که نان تست خیلی خیلی روغن جذب می کنه. پس فقط کف تابه رو چرب کنید و یا روی نون ها رو اسپری روغن بزنید و بعد سرخ کنید.

میبینید من داخل تابه روغن زیادی ندارم.حرارت رو کم کردم و کف تابه رو چرب کردم. اینجوری نون ها فقط برشته میشن.

توی فر هم خیلی راحت و بدون دردسر میتونید درست کنید. دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت زمانش هم تا زمانی که رنگ نون ها تغییر کنه.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه

طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه

طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه یکی از روش های عالی پخت مرغ هست. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 7 =