کوکوی ذرت

کوکوی ذرت یه غذای خوشمزه و بی نظیره که برای وعده شام بسیار مناسبه. برای پخت کوکوی ذرت میتونید خودتون ذرت رو آماده کنید یا این که از کنسرو ذرت استفاده کنید.

اگر رژیم گیاهخواری دارین یا دنبال یه غذای ساده و کم هزینه هستید حتما کوکوی ذرت رو امتحان کنید.

مواد لازم برای پخت کوکوی ذرت

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری ماست
  • 4 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • یک لیوان ذرت پخته
  • دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده

Avocado corn fritters with a yogurt sauce on the side in a white baking dish

 

طرز تهیه کوکوی ذرت

اول از همه بگم که میتونید از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. یا این که سیب زمینی پخته و گوشت چرخ کرده هم داخلش کنید. اما من همین منوی ساده رو ترجیح میدم.

ذرت باید حتما پخته شده باشه. پیازچه ها رو هم ریز خرد کنید. اگر هم میخواین از قارچ استفاده کنید باید قارچ رو کمی تفت بدین تا بدون آب به.

داخل یه کاسه تخم مرغ و ماست و آرد ذرت رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید و بعد پیازچه و ذرت پخته رو اضافه کنید. پودر آویشن و پودر سیر هم اگر دارین اضافه کنید. چون طعم بی نظیری به کوکو میده.

حالا درون تابه روغن بریزین و مقداری از مایه کوکو رو داخل تابه بریزین. یک طرفش که سرخ شد طرف دیگر رو سرخ کنید. زیر حرارت رو زیاد نکنید چون کوکو به سرعت میسوزه.

اگر تابه رژیمی یا دو طرفه هم دارین میتونید همه مواد رو داخلش بریزین و بعد از این که یک طرف پخت، تابه رو برگردونید و طرف دیگه کوکو رو بپزید. بعد از پخت هم کوکو رو برش بزنید.

این کوکو رو با هر سسی که دوست دارین سرو کنید. من از ماست موسیر چکیده استفاده کردم.

جدول ارزش غذایی کوکوی ذرت

کل چربی 5.5 گرم
کلسترول 29.5mg
سدیم 78.1mg
کل کربوهیدرات 1.7g
شکر 0.5 گرم
پروتئین 1.8g
ویتامین A  ویتامین C

ایده رسیپی از houseofyumm

درباره article

حتما ببینید

کوکو سبزی پف دار

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن

کوکو سبزی یکی از غذاهای ایرانی است است که طرفداران زیادی دارد. بیشتر مردم ایران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 4 =