خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه روغن جداکننده کیک از قالب

طرز تهیه روغن جداکننده کیک از قالب

اگر شما هم اهل پخت و پز و درست کردن انواع کیک ها و نان باشین میدونید که یکی از دغدغه های همیشگی در این باره درآوردن کیک از قالب هست. به همین دلیل میخوام طرز تهیه روغن جداکننده کیک از قالب رو بهتون آموزش بدم.

درسته که اسپری جداکننده کیک از قالب در بازار وجود داره. اما واقعا طرز تهیه روغن جداکننده کیک از قالب سخت نیست. به علاوه هزینه خیلی خیلی کمتری نسبت به اسپری های موجود در بازار داره.

راه های زیادی وجود داره که میشه با استفاده از اون ها کیک رو به راحتی از قالب بیرون آورد. اما با روغن جدا کننده دیگه تضمینی کار می کنید.

یکی از راه های موجود اینه که اول قالب رو چرب کنید با روغن جامد. بعد مقداری کنجد داخل قالب بریزین. حالا قالب رو تکون بدین تا کنجد به همه قسمت های مختلف قالب بچسبه. این روش برای هر نوع قالبی جواب میده. اما مشکلی که وجود داره اینه که بعضی ازکیک ها رو نمیشه کنجدی کرد.

روش دیگه اینه که قالب رو با کره گیاهی یا روغن جامد خوب چرب کنید. بعد یک لایه آرد به همه قسمت های قالب بزنید. به طوری که دیگه دیواره ها و کف قالب مشخص نباشه. نکته اینه که به هیچ عنوان از روغن مایع نباید استفاده کرد. چون اصلا جواب نمیده.

این روش ها خوبن. اما برای قالب هایی که دارای نقش های ریز هستن فایده ای نداره. پس باید بریم سراغ روشی که صد در صد تضمینی باشه و برای هر نوع قالب با هر جنس و مدلی پاسخگو باشه.

اون روش هم چیزی نیست جز استفاده از روغن جداکننده.

مطلب مشابه: آموزش کیک موزاییکی

طرز تهیه روغن جداکننده کیک از قالب

مواد لازم

۵۰گرم کره
۵۰گرم آرد
۵۰گرم روغن مایع

طرز تهیه
دوستان باید نسبت ها دقیقا همین اندازه و متناسب باشه. اگر خواستین میزان رو بیشتر کنید باید به همون اندازه همه مواد رو تغییر بدین.

اول باید کره رو با همزن کمی بزنید. حدود یکی دو دقیقه کافیه. بعد روغن مایع و آرد رو بهش اضافه کنید و بزنید تا رنگش روشن بشه. به همین راحتی.

مواد رو داخل یه شیشه در دار بریزین و حتما حتما توی یخچال نگهداری کنید. هر زمان که تصمیم گرفتین کیک درست کنید، یک ربع قبل ظرف رو از یخچال بیرون بیارین. بعد با برس همه قسمت های قالب رو چرب کنید. و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و خیالتون راحت باشه که کیک به هیچ عنوان به قالب نمی چسبه.

روغن جداکننده کیک از قالب رو توی ظرف در بسته داخل یخچال به مدت 5 تا 6 ماه میتونید نگهداری کنید.

نکته: دوستانی که ترازو در منزل ندارن نگران اندازه گیری مواد نباشن. کره که 50 گرمش مشخصه. روغن مایع هم 50 گرمش مساوی با 1/4 پیمانه و 50 گرم آرد هم برابر هست با 1/2 پیمانه آرد. البته باید به اندازه یک قاشق از روی آرد بردارین تا بشه 50 گرم.

حالا با خیال راحت برین کیک های خوشمزه درست کنید.

راستی از پیج ایران پخت در اینستاگرام هم دیدن کنید.

ایده گرفته از wikihow

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه «کیک توت فرنگی » خیلی خوشمزه

طرز تهیه «کیک توت فرنگی » خیلی خوشمزه با توجه به فصل توت فرنگی برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =