خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / ماکارونی با سس مارینارا

ماکارونی با سس مارینارا

سس مارینارا یه سس ایتالیایی خوشمزس و برای انواع پاستا و پیتزا کاربرد داره. معمولا بیشتر ما پاستا رو با سس گوشت و سویا سرو می کنیم. در حالی که صدها نمونه سس برای سرو پاستا وجود داره. به همین دلیل تصمیم گرفتم در این مطلب ماکارونی با سس مارینا رو آموزش بدم.

پایه سس مارینارا گوجه فرنگی هست. اما با کم و زیاد کردن ادویه ها سس های مختلفی درست می شه.

قبلا در باب سس ها، طرز تهیه سس پستو رو آموزش دادم. این سس هم برای سرو پاستا خیلی مناسبه. اما اگه به دنبال پخت ماکارونی بدون گوشت هستید حتما ماکارونی با سس مارینارا رو امتحان کنید.

مواد لازم

  • نیم کیلو گوجه فرنگی نرم و آبدار.
  • 2 قاشق رب گوجه فرنگی ..
  • ¼ فنجان جعفری تازه، خرد شده.
  • 3 حبه سیر..
  • 1 قاشق چای خوری پونه کوهی یا آویشن.
  • ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز.
  • 1/1 قاشق چای خوری ریحان خشک یا تازه.
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای.
  • 1 قاشق چای خوری نمک.
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه .
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • 1/3 فنجان پیاز خرد شده.
  • پاستا
ماکارونی با سس مارینا
ماکارونی با سس مارینا

طرز تهیه ماکارونی با سس مارینارا

اول باید سس مارینا رو آماده کنید. برای این کار گوجه ها رو در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. یا این که رنده کنید.

داخل تابه پیاز خرده شده رو به همراه روغن زیتون کمی تفت بدین. بلوری که شد، سیر رو اضافه کنید. هم بزنید. بوی سیر که بلند شد، رب گوجه رو بریزین و کمی تفت بدین. بعد گوجه پوره یا رنده شده رو اضافه کنید.

حالا نمک، فلفل قرمز و سیاه، شکر قهوه ای و آویشن رو اضافه کنید. زیر تابه رو کم کنید. مواد باید آروم آروم بجوشه و به غلظت برسه. بهتره درب تابه رو نزارین.

با حرارت کم معمولا یک ساعت طول می کشه. هر از گاهی هم مواد رو کمی هم بزنید تا حسابی طعم ها به خورد هم بره.

چند دقیقه قبل از این که زیر حرارت رو خاموش کنید، جعفری و ریحان رو اضافه کنید.

رب گوجه هم اختیاریه. من برای خوشرنگ شدن استفاده کردم.

خوب زمانی که مواد به غلظت رسید دیگه سس آمادست.

ماکارونی یا پاستا رو داخل آب جوش بریزین. اگر ماکارونوی رو دم می کنید، کمتر از مدت زمانی که روی بسته بندیش نوشته اون رو بپزین. در غیر این صورت بزارین ماکارونی تمام زمانی رو که نیاز داره در آب باشه و بپزه.

داخل آب هم کمی نمک و روغن بریزین. بعد ماکارونی رو آبکش کنید. اگر دم می کنید که دمکنی بزارین و دمش کنید. اگر نه ماکارونی رو داخل ظرف سرو بریزین و سس مارینا رو روی اون بریزین.

دوستان عزیزم لطفا از پیج اینستاگرام ایران پخت حمایت کنید.

instagram.com/iranpokht

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای خیلی راحته. املت ترکیه ای یه غذای خوشمزه برای شام …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 9 =