خانه / مربا، ترشی و سس / ترشی پیاز قرمز

ترشی پیاز قرمز

ترشی پیاز قرمز خیلی خوشمزست. معمولا برای ترشی پیاز از پیازهای ریز سفید استفاده میشه.

اگر هم کسی دوست داشته باشه ترشی پیازش قرمز باشه معمولا از آب لبو استفاده میکنه.

اما من میخوام با پیاز قرمز ترشی درست کنم. ترشی پیاز قرمز مزه خیلی خوبی داره. برای پای کباب و انواع ساندویچ مناسبه.

مواد لازم برای ترشی پیاز قرمز

من میزان مواد رو بر اساس یک پیاز می نویسم. شما به هر میزان که پیاز داشتین اندازه مواد رو تغییر بدین.

  • یک عدد پیاز قرمز
  • 1/2 قاشق چای خوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 3/4 فنجان سرکه سفید یا سرکه قرمز
  • طعم دهنده (اختیاری):
  • 1 حبه سیر
  • 5 دانه فلفل سیاه
  • 1عدد فلفل قرمز خشک شده
  • چند برگ نعنا یا برگ بو

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

اول از همه باید پیاز رو پوست بکنید. اجازه بدین تا اگر آبی داره خشک بشه. بعد پیاز رو به صورت خلالی برش بزنید.

البته میتونید پیاز رو درسته استفاده کنید. اما من چون برای لای ساندویچ میخوام پیازها رو خلالی برش زدم.

بعد ظرفی رو که برای ترشی در نظر دارین تمیز بشورین و خشک کنید. چند دانه فلفل سیاه، سیر  و برگ بو یا نعنا رو داخل شیشه بریزین.

پیازهای خلال شده رو داخل شیشه بریزین.

سرکه رو داخل یه ظرف بریزین. نمک و شکر رو بهش اضاف کنید و روی حرارت قرار بدین. اجازه بدین تا سرکه به دمای جوش برسه. بعد سرکه رو همین طور داغ داغ روی پیازها بریزین.

در شیشه ها رو روش بزارین اما سفتش نکنید. نیم ساعت که گذشت، در شیشه ها رو ببندین و داخل کابینت بزارین. یک هفته بعد شیشه ها رو داخل یخچال بزارین.

این رنگی هم که می بینید طبیعیه و مال خود پیاز قرمز هست. اگر طعم ترشی و شوری رو دوست دارین، شکر رو حذف کنید و میزان نمک رو کمی بیشتر کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

ترشی پیکالی لی

ترشی پیکالی لی Piccalilli

ترشی پیکالی لی یه چاشنی خوشمزه و معروف هندیه که طرفدارهای زیادی داره. در دستور …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 15 =