خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / بال مرغ عسلی

بال مرغ عسلی

همه افرادی که باغ مرغ رو دوست دارن حتما روش های مختلفی هم برای پخت و مزه دار کردن اون بلد هستند. من قبلا طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر رو به اشتراک گذاشته بودم. در این مطلب تصمیم دارم تجربه پخت بال مرغ عسلی رو با شما عزیزان به اشتراک بزارم.

بال مرغ عسلی هم یه روش خوب هست که مزه متفاوتی داره. فکر نکنید طعم عسل توی این غذا غالب میشه و مزه اون رو تحت تاثیر قرار میده. نه بلکه طعم و مزه متفاوتی می گره و همچنین روی کباب شدن و خوشرنگ شدن اون موثره.

مواد لازم برای پخت بال مرغ عسلی

  • 18-20 عدد بال مرغ.
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای.
  • 1/2 قاشق غذا خوری پاپریکا.
  • 1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه.
  • 1 قاشق چای خوری پودر پیاز.
  • 1 قاشق چایخوری آویشن.
  • 1 قاشق چای خوری نمک.
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز.
  • 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت.
  • 1/4 فنجان عسل.
  •  1/2 فنجان آبلیمو .
بال مرغ عسلی
بال مرغ عسلی

طرز تهیه بال مرغ عسلی

اول بال مرغ رو اسلایس کنید. من فقط قسمت بالای متصل به کتف رو استفاده می کنم. بال مرغ رو تکه کنید و خوب بشورین.

بعد داخل یه ظرف همه ادویه های خشکی که داریم رو با هم مخلوط کنید. (یعنی شکر قهوه ای، پاپریکا، پودر پیاز، آویشن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید).

حالا آبلیمو و عسل رو اضافه کنید و همه مواد رو با هم ترکیب کنید.

بال های تکه شده رو درون مواد بریزین و هم بزنید. در واقع این ها مواد مرینت کردن مرغ هستن.میتونید مواد رو داخل کیسه های زیپ لاک بریزین و مرغ رو اضافه کنید و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین.

بعد از استراحت کردن، فر روی 190 درجه سانتی گراد روشن کنید.

سینی فرتون رو با فویل بپوشونید و توری فلزی رو روی اون قرار بدین.

 

 

بسته به نوع فر و حرارت اون بین 20 تا سی دقیقه طول می کشه تا بال مرغ عسلی آماده بشه.

نوش جونتون.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای خیلی راحته. املت ترکیه ای یه غذای خوشمزه برای شام …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − چهار =