خانه / فست فود / خمیر پیتزا بدون استراحت

خمیر پیتزا بدون استراحت

گاهی اوقات پیش میاد که یهو هوس پیتزا می کنید. یا این که توی خونه بچه ای دارین که یهو اعلام می کنه دلش پیتزا می خواد. در این شرایط دیگه نمیشه بهش گفت صبر کن تا یک ساعت خمیر من اماده بشه. باید سریع خواستش برآورده بشه. من رسیپی خیلی خیلی خوبی پیدا کردم. با این رسیپی خمیر پیتزا بدون استراحت آماده می شه و نهایت کیفیت رو هم داره.

درسته که قبلا طرز تهیه خمیر پیتزا رو آموزش دادم. اما این یه چیز دیگست. من که مشتری دائمیش شدم و دیگه فقط با این رسیپی خمیر پیتزا درست می کنم.

مواد لازم:

  • 5 پیمانه آرد
  • یک قاشق بزرگ خمیر مایه
  • 2 قاشق چای خوری شکر
  • 2 پیمانه آب گرم
  • 1/4 پیمانه روغن مایع
  • نمک

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون استراحت

دوستان عزیزم خمیر طی دو مرحله آماده میشه و فقط باید 10 دقیقه براش صبر کرد. اونم برای عمل آمدن خمیرمایه هست.

اول از همه خمیرمایه، آب و دو پیمانه آرد رو داخل ظرفی بریزین و با هم مخلوط کنید. روش رو بپوشونید و در جای گرمی بزارین تا خمیر مایه عمل بیاد. 10 دقیقه کافیه.

بعد از این مدت اگر جاش گرم باشه، حجم مواد دو برابر میشه و حباب هایی روی سطح اون دیده می شه. این یعنی خمیرمایه آماده شده. حالا قسمت دوم خمیر رو باید آماده کنید.

سه پیمانه آرد باقی مانده رو به همراه روغن و نمک در این مرحله اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

خمیر خیلی چسبنده هست. اما نباید آرد اضافی به خوردش بدین. کمی روی خمیر رو آرد پاشی کنید. دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ورز بدین. باید با چرب کردن دست و ورز دادن خمیر، چسبندگی رو از بین ببرید نه با اضافه کردن آرد.

در مرحله ورز دادن مجاز هستین تا 4 قاشق غذاخوری آرد به خمیر اضافه کنید و ورز بدین. بیشتر نه. این خمیر نیاز به استراحت مجدد نداره و همون لحظه میتونید استفاده کنید.

به همین راحتی خمیر پیتزا بدون استراحت کردن آماده شد. اونم چه خمیر پیتزایی. خیلی عالی و خوشمزه.

این میزان مواد برای سه پیتزا بزرگ، 5 پیتزای متوسط و یه سینی فر جوابگو هست. پس می بینید که میزان زیادی خمیر پیتزا میشه باهاش درست کرد.

نکته:

حتما ظرفتون رو باید حسابی با روغن چرب کنید. بعد از پخت هم حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر کمی سرد بشه. بعد خودش به راحتی از ظرف جدا می شه.

مورد مهمی که باید برای پخت پیتزا با خمیر رعایت کرد اینه که خمیر رو بعد از پهن کرد داخل ظرف، با چنگال سوراخ سوراخ کنید. چون نیازی به پف کردن خمیر نیست. بعد روی اون رو سس پیتزا بزنید و مواد بریزین.

فوت کوزه گری همینجاست. در این مرحله روی مواد رو پنیر پیتزا نریزین. چون که پنیر داخل فر خیلی پخته می شه و دیگه کش نمیاد. 20 دقیقه پیتزا رو بدون پنیر داخل فر بپزین. بعد پنیر روش بریزین و 10 دقیقه داخل فر بزارین. می بینید که پنیر کش میاد.

لطفا از پیج اینستاگرام سایت هم حمایت کنید.

درباره article

حتما ببینید

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ یکی از خوشمزه ترین کوکوهایی هست که میشه درست کرد. من هر موقع …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =