خانه / نان و شیرینی / کوکی شکلاتی بدون فر

کوکی شکلاتی بدون فر

کوکی شکلاتی بدون فر کاربردهای زیادی داره. هم به عنوان تغذیه بچه ها برای مدرسه کاربرد داره. و هم میتونه برای پذیرایی از میهمانان مورد استفاده قرار بگیره.

از اونجایی که درخواست های زیادی برای آموزش شیرینی بدون فر داشتم، تصمیم گرفتم کوکی شکلاتی بدون فر رو آموزش بدم. من به این حالت که در تصویر می بینید درست کردم. اما شما میتونید مثل کوکی های مرسوم و معمول به صورت گرد درست کنید.

 

مواد لازم برای درست کردن کوکی شکلاتی

  • شیر: نصف پیمانه
  • پودر قند: نصف پیمانه
  • آرد:دو پیمانه سرخالی
  • تخم مرغ: یک عدد بزرگ
  • کره: 125 گرم
  • بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
  • وانیل:مقداری
  • شکلات چیپسی:نصف پیمانه

شکلاتی چیپسی باید نسوز باشه و با حرارت آب نشه.

در صورت تمایل میتونید از یک قاشق پودر کاکائو هم استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر

اول باید مواد رو خارج از یخچال بزارین تا هم دما بشن و کره به دمای محیط برسه و نرم بشه. ترجیحا از کره مارگارین استفاده کنید.

کره و پودر قند رو به همراه وانیل به مدت سه دقیقه بزنید. باید کره کاملا نرم و بی رنگ بشه. حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ هست. یه دونه تخم مرغ بزرگ برای این رسیپی کافیه. اگر تخم مرغ هاتون کوچیک بود دو عدد استفاده کنید. در این صورت ممکنه نیاز به دو سه قاشق آرد اضافی داشته باشین.

تخم مرغ رو هم باید حدود دو دقیقه با همزن بزنید تا کاملا پفکی بشه و به خورد کره بره.

آرد رو با بکینگ پودر مخلوط و الک کنید. در این مرحله آرد رو به مواد اضافه کنید. یک و نیم پیمانه آرد رو اضافه کنید و نصف پیمانه رو نگه دارین. اگر دیدین نیاز به آرد هست باز هم اضافه کنید.

میزان آرد بستگی به اندازه تخم مرغ داره. شکلات چیپسی رو هم اضافه کنید.

مواد رو با هم مخلوط کنید. سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و خمیر رو روی اون قرار بدین. با نوک انگشت ها ورز بدین. بعد مقداری از خمیر رو لول کنید.

کف تابه دو طرف رو کاغذ روغنی بندازین. خمیر های فرم داده شده رو داخل تابه بزارین. اگر نخواستین مثل من به این حالت درست کنید، با قاشق یا اسکوپ مقداری خمیر روی کاغذ بزارین.

در هر صورت باید با فاصله مواد رو بزارین. چون کمی پف می کنه.

واشر تابه رو دربیارین. تابه رو روی شعله پخش کن بزارین و زیرش رو روشن کنید. یک دقیقه حرارت رو بالا ببرید تا تابه سریع گرم بشه و بعدزیرش رو کم کنید. حدودا 15 دققیه زمان نیاز دارین تا کوکی ها آماده بشه.

بعد از سرد شدن هم میتونید داخل شکلات آب شده بزنید.

 

درباره article

حتما ببینید

نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی

اگر تازه کار هستید و تصمیم دارید کیک درست کنید پیشنهاد می کنم نکات مهم در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + نه =