خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / دمپخت سبزیجات

دمپخت سبزیجات

دمپخت سبزیجات واقعا خوشمزست مخصوصا اگر با ترشی خونگی یا سالاد شیرازی خورده بشه.

من به شخصه داخل دمپخت سبزیجات از سبزی دمپخت استفاده نمی کنم. بلکه مثل دمی گوجه از گوجه فراوان و سبزیجات خوشمزه استفاده می کنم که الحق و والانصاف هم خوشمزه میشه.

میزان مواد رو بر اساس ذائقه خودتون هر کدوم رو که دوست دارین یا دوست ندارین کم و زیاد کنید.

مواد لازم برای پخت دمپخت سبزیجات

  • سه پیمانه برنج.
  • ربع کیلو کلم برگ.
  • 5 عدد گوجه فرنگی.
  • 1 عدد هویج.
  • نصف ساقه کرفس.
  • دو عدد پیازچه.
  • یک عدد پیاز کوچک.
  • نمک و فلفل و زردچوبه.
  • روغن.

طرز تهیه دمپخت سبزیجات

در ابتدا پیاز رو نگینی خورد کنید و داخل قابلمه بریزین. روغن اضافه کنید و کمی تفت بدین تا پیاز بلوری بشه.

کلم برگ رو تمیز بشورین و به صورت خلال های باریک خرد کنید و کنار بزارین. هویج رو هم نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. همزمان نصف یک ساقه کرفس رو خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

زیر قابلمه رو ملایم کنید تا هویج و کرفس کمی سبک بشن. دوستان حتما از ساقه جوان کرفس استفاده کنید که ترد و نازک هست.

بعد از این که کرفس و هویج کمی سبک شدن، کلم های خرد شده رو اضافه کنید. کمی نمک و زردچوبه بزنید و مواد رو تفت بدین.

گوجه فرنگی رو هم میتونید پوره کنید و هم رنده. بعد از این که کلم کمی تفت خورد و سبک شد، گوجه رنده شده رو هم اضافه کنید. اگر گوجه هاتون بی رنگ هستند از رب گوجه استفاده کنید. همه مواد رو تفت بدین. پیازچه رو هم اضاف کنید. کمی که گوجه پخت و آب انداخت، دو پیمانه آب اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و صبر کنید تا اب به جوش بیاد.

بعد برنج شسته شده رو اضافه کنید. حالا مواد رو هم بزنید و صبر کنید تا آب غذا کشیده بشه.

بعد هم به صورت کته برنج رو دم کنید.

نکته:

  • از لوبیاسبز، فلفل دلمه ای و سیب زمینی هم میتونید استفاده کنید.
  • اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، باید میزانش کم باشه تا غذا تلخ نشه.

درباره article

حتما ببینید

فوت و فن خورش قیمه

فوت و فن خورش قیمه خوشمزه

فوت و فن خورش قیمه . خورش قیمه یکی از خورش های لذیذ و اصیل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =