خانه / مربا، ترشی و سس / ترشی لیته خیلی خوشمزه

ترشی لیته خیلی خوشمزه

ترشی لیته خیلی خوشمزه به راحتی درست میشه. بدون این که نیاز به کار خاصی باشه.

من قبلا ترشی های مختلفی آموزش دادم که لینک اون ها رو براتون میزارم.

ترشی پیاز قرمز

ترشی پیکالی لی

شور لوبیا سبز

کیمچی بادمجان

حتما همه شما خیلی بهتر و خوشمزه تر از من ترشی لیته درست می کنید. اما تعددی از دوستان از طریق اینستاگرام پیام داده بودن که سبزی و ادویه ترشی چیه. خوب من هم با این پست تمام نکات و فوت و فن رو میگم.

خوب بریم سراغ طرز تهیه ترشی لیته خیلی خوشمزه

مواد لازم برای ترشی لیته

  • یک کیلو بادمجان.
  • نیم کیلو خیار.
  • نیم کیلو هویج.
  • صد گرم گل کلم.
  • یک بوته کوچک سیر.
  • نیم کیلو سبزی معطر (ترخان، مرزه، جعفری، گشنیز، ریحان و پونه).
  • دو عدد فلفل سبز.
  • یک قاشق غذاخوری ادویه ترشی(گلپر، سیاهدانه، تخم گشنیز).
  • نمک و سرکه قرمز به میزان لازم.
ترشی لیته خیلی خوشمزه
ترشی لیته خیلی خوشمزه

 

طرز تهیه ترشی لیته خیلی خوشمزه

اول از هر چیزی سبزجات رو بشورین و خوب خشک کنید. مواد ترشی رو هم کاملا بشورین و خشک کنید.

بادمجون ها رو حلقه حلقه کنید و داخل قابلمه بریزین. کمی نمک و مخلوط آب و سرکه روی اون بریزین و زیرش رو روشن کنید. صبر کنید تا بادمجون ها دو سه جوشی بزنن. بعد زیر گاز رو خاموش کنید. بادمجون ها رو داخل آبکش بریزین و صبر کنید تا سرد بشن.

بعد از سرد شدن همه بادمجون ها رو خرد کنید و داخل یه ظرف دیگه بریزین.

هویج و خیار رو با دنده درشت رنده کنید. سیر و هم له یا رنده کنید. حالا این مواد رو به بادمجون اضاف کنید.فلفل رو خرد کنید و به مواد اضاف کنید.

گل کلم رو هم خرد کنید و به مابقی مواد اضافه کنید. سپس سبزی رو خرد کنید و داخل ظرف مواد بریزین. در آخر هم ادویه و نمک بزنید.

حالا مواد رو هم بزنید و داخل ظرف ترشی بریزین. به اندازه ای سرکه بریزین که کاملا روی مواد رو بگیره. ترشی رو بیرون از یخچال نگهداری کنید تا مزه ها به خورد هم برن.

بعد از 48 ساعت هم آماده خوردنه. اما بعد از این که درش رو باز کردین دیگه داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات لازم برای تهیه ترشی لیته

  • سبزیجات باید حتما خشک خشک باشه تا ترشی کپک نزنه.
  • ترشی لیته رو هم با سبزی و هم بدون سبزی میشه درست کرد. این به ذائقتون برمیگرده.
  • ترشی لیته رو رنده کنید. اما اگر به میزان زیاد میخواین درست کنید میتونید مواد رو چرخ کنید.
  • اگر دوست دارین ترشیتون رنگی باشه میتونید از صد گرم کلم قرمز هم استفاده کنید.
  • فقط بادمجون رو بپزین. بقیه مواد نیازی به پختن نداره.
  • بادمجون رو بیشتر از چهار پنج دقیقه نیازی نیست بپزید.
  • اگر ترشی تند دوست دارین از فلفل چیلی میتونید استفاده کنید.
  • برای ترشی حتما از سرکه قرمز استفاده کنید. طعم بهتری به ترشی میده.

درباره article

حتما ببینید

ترشی پیکالی لی

ترشی پیکالی لی Piccalilli

ترشی پیکالی لی یه چاشنی خوشمزه و معروف هندیه که طرفدارهای زیادی داره. در دستور …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + شانزده =