طرز تهیه دسر پلمبیر
بستنی وانیلی ۱.۵ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شیر یا آب ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۵ قاشق غذا خوری
خامه ۲۰۰ گرم
وانیل نوک قاشق چای خوری
آناناس خردشده ۱/۲ پیمانه
گردو خردشده ۱/۲ پیمانه
خلال پسته ۱/۲ پیمانه
موز خردشده ۱ عدد
ابتدا زرده های تخم مرغ رو از سفیده جدا میکنیم . بعد زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه .
یک پیمانه شیر و مخلوط تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میذاریم و مدام هم میزنیم تا موادمون کمی غلیظ بشه و تخم مرغ هم پخته بشه.
و بعد از روی حرارت بر میداریم و بهش پودر ژلاتین رو که داخل نصف لیوان آب یا شیر به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه .
بستنی رو که کاملا شل شده با خامه مخلوط میکنیم (حتما بستنی آب شده باشه و مواد تخم مرغ خنک شده باشه) و بعد بهش مواد تخم مرغ رو که کاملا خنک شده اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه .
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه و زمانی که ظرف رو برعکس میکنیم تخم مرغ نریزه وقتی سفیده فرم گرفت میذاریم حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال بمونه .
و بعد سفیده رو به موادمون اضافه میکنیم و با قاشق به آرومی هم میزنیم (اگر موادتون بخاطر سفیده یکدست نشد یکبار از صافی رد کنید) و بعد بهش وانیل و آناناس و گردو و خلال پسته و موز خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید .
و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و موادرو داخل قالب بریزید و به مدت ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدید .
اگر تمام نکات رو رعایت کنید دسرتون اصلا بوی تخم مرغ نمیده طوری که اصلا کسی متوجه نمیشه داخل دسر تخم مرغ استفاده کردین😘