املت رب گوجه فرنگی خیلی خوشمزه
املت رب گوجه فرنگی خیلی خوشمزه مناسب برای صبحانه و شام.
املت ها دنیای گسترده ای دارن. به صورت کلی املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم مرغ است. در تهیه املت میبایست تخم مرغ هم زده را با هر ماده دلخواه دیگر مخلوط کنیم و گاهی هم آن را تا می کنند. اما در ایران تنها به مخلوط تخم مرغ و گوجه یا رُب گوجه املت گفته میشود.
املت فقط مختص ایران نیست و خیلی از کشورهای دیگه هم غذاهایی با نام املت دارند.
املت ایتالیایی یا فریتاتا نوعی املت به ضخامت یک شیرینی است که با افزودن سبزیجات مختلف پخته می شود. از طرف دیگر، املت اسپانیایی املتی است که نقش اصلی آن سیب زمینی است، همراه با ترکیبی از کره و روغن که مدت زمان بیشتری پخته می شود و قوام زیادتری دارد. املت هایی که با شیر تهیه می شوند خوشمزه تر می شوند و املت هایی که آب دارند طعم سبک تری دارند.
املت رب گوجه فرنگی هم سریع آماده میشه و هم خوشمزه هست.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم املت با رب برای یک نفر:
- کره یک قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر پیتزا در صورت تمایل
طرز تهیه املت رب گوجه فرنگی خیلی خوشمزه
تابه را روی حرارت بزارین و زیر اون رو روشن کنید.
کره و رب گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدین با حرارت کم، کره باز بشه و رب گوجه تفت بخوره. دقت کنید که اگر حرارت زیاد باشه کره به سرعت میسوزه و دود میکنه و دیگه قابل استفاده نیست.
تخم مرغ ها رو به همراه نمک و فلفل سیاه داخل یه کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی بزنید و بهد به تابه اضافه کنید.
حرارت همچنان ملایم باشه. وقتی املت کمی خودش رو گرفت اگر دوست داشتین کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و صبر کنید تا املت کاملا بپزه و پنیر هم باز بشه.
به همین راحتی املت با رب گوجه آماده میشه.
شاید این آموزش ها براتون مفید باشه: