سالاد یونانی اصل با سس مخصوص
سالاد یونانی یک سالاد محبوب در غذاهای یونانی هست که تشکیل شده از برش های گوجه و خیار، پیاز قرمز، فلفل شیرین سبز، پنیر فتا، زیتون.
خوبی این سالاد اینه که کاملا رژیمی هست و میتونه به تنهایی جایگزین یه وعده شام باشه. از اونجایی که سالاد یونانی در همه کشورها محبوبیت پیدا کرده، هر کشوری و در واقع هر سرآشپزی مطابق با موادی که در دسترس داشته، رسپی مخصوص به خودش رو اختراع کرده و در خیلی از دستورات می بینیم که سالاد یونانی با کاهو و مواد دیگه ای درست میشه و موقع سرو، تکه های مرغ پخته هم بهش اضافه میشه برای همین دستور پخت سالاد یوانی یونانی با کاهو یا طرز تهیه سالاد یونانی با مرغ در سایت های زیادی آموزش داده شده. در دستور اصلی فقط موادی هست که در ادامه براتون مینویسم.
برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتا و اینستاگرام دنبال کنید.
مواد لازم برای 3-4 نفر:
- خیار بزرگ دو عدد
- پیاز قرمز یک عدد کوچک
- نصف پیمانه زیتون
- دو عدد گوجه فرنگی یا مقداری گوجه گیلاسی
- 120 گرم پنیر فتا
- یک عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک
- یک سوم پیمانه سرکه
- دو حبه سیر رنده شده
- نصف پیمانه روغن زیتون
- نصف قاشق چایخوری پونه کوهی یا آویشن
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه سالاد یونانی اصل
خیار و گوجه رو بشورین و برش بزنید. اگر از گوجه گیلاسی استفاده میکنید فقط یک برش از وسط بدین.
طرز تهیه سس سالاد یونانی اصل
طرز تهیه سالاد یونانی با کاهو
برای تهیه سالاد یونانی با کاهو ابتدا باید کاهو را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. در ادامه زیتون سیاه خرد شده، پیاز خلالی خرد شده، گوجه گیلاسی نصف شده، فلفل دلمهای و خیار خرد شده را اضافه کنید.
سپس پنیر را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. سالاد را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و خوب هم بزنید. سرکه و روغن زیتون را با آب لیمو ترش تازه ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل و پونه خشک به آن بزنید و روی سالاد بریزید. سالاد را خوب ترکیب کنید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد یونانی با مرغ
برای تهیه سالاد یونانی با مرغ باید سینه مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه بپزید. سپس آن را به صورت نگینی خرد یا ریش ریش کنید. در ادامه سالاد را به روشی که پیشتر گفته شد آماده کنید و بعد سینه مرغ را نیز به آن اضافه کنید.
- این سالاد در یخچال بماند خوشمزه تر می شود.
- اگر زیتون سیاه در دسترس نبود از زیتون سبز استفاده کنید.
- از روغن زیتون فرابکر و بدون بو استفاده کنید.