کوکی دارچین زنجبیلی ساده و بسیار خوشمزه
اگر دنبال یه کوکی خوشمزه برای روزهای پاییز و زمستان هستین، کوکی دارچین زنجبیلی ساده و خوشمزه رو بهتون پیشنهاد میکنم.
من به شخصه خیلی این کوکی رو دوست دارم و خدا رو شکر بچه ها هم ازش استقبال کردن. یه کوکی مقوی، گرم و ادویه دار که با هر گازش تا بهشت میری و برمیگردی😋😊
من دوست دارم از هر بهانه ای استفاده کنم تا فضای آشپزخونه رو پر از عطر دارچین و زنجبیل کنم. این کوکی های معطر و خوشمزه رویه ای ترد و داخلی نرم و جویدنی دارن. با عطر دارچین و زنجبیل!
بهتون قول میدم اگر یک بار درستش کنید، دیگه مشتری دائم این کوکی بشین.
به امید خدا به زودی ورژن بدون تخم مرغ این کوکی رو هم براتون میزارم.
آموزش کوکی های دیگه ای هم داریم. مثل کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ، کوکی بدون تخم مرغ و شیر، کوکی مارمالادی نرم و خوشمزه با فیلم، کوکی شکلاتی بدون آرد و تخم مرغ و …. یکی از یکی خوشمزه تر و لذیذتر. با مراجعه به بخش کوکی سایت میتونید سایر آموزش ها رو ببینید.
در مورد ادویه های استفاده شده در این کوکی یه توضیح بدم. میزان ادویه ای که استفاده شده کاملا متعادل هست. شما عطر دارچین و زنجبیل رو احساس میکنید. بدون این که طعم بسیار غالبی داشته باشن.
اما اگر دوست دار کوکی های تند و پرادویه هستید در ادامه توضیح میدم که چکار کنید.
فیلم طرز تهیه کوکی دارچین زنجبیلی رو در کانال ایران پخت بارگزاری میکنم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- سه چهارم پیمانه کره نرم شده در دمای محیط
- یک پیمانه شکر + 3 قاشق
- یک عدد تخم مرغ
- یک چهارم پیمانه شیر هانگور یا خرما
- دو پیمانه آرد
- دو قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک و نیم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کوکی دارچین زنجبیلی
همه مواد را در محیط بزارین تا هم دما بشن.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
کره نرم و یک پیمانه شکر را با همزن برقی بزنید تا خوب با هم ترکیب بشن و بافت کره باز بشه.
این مرحله مهم هست چرا که در بافت کوکی تاثیر داره. اگر عجله دارین و کره شما سرد و فریزری هست، کره را رنده کنید. بعد با شکر مخلوط کنید و هم بزنید.
تخم مرغ و شیر ه انگور یا خرما را اضاف کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
من از شیره خرما استفاده کردم. اما هر شیره ای داشته باشین میشه. حتی شیره توت
آرد، زنجبیل، دارچین و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و داخل مواد الک کنید.
مواد را با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنید.
اگر طعم تند ادویه دار دوست دارین یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل را اضافه تر بریزین. یعنی دو و نیم قاشق چایخوری
سه قاشق شکر را داخل ظرفی بریزین. با اسکوپ بستنی یا دست چرب شده مقداری از مواد را بردارین و گلوله کنید و داخل شکر بزنید.
توپ ها را با فاصله از هم داخل سینی که کاغذ روغنی داره قرار بدین.
همه مواد را به همین صورت اماده کنید و داخل سینی بزارین.
رعایت فاصله بین کوکی فراموش نشه چون حین پخت کوکی ها بزرگ میشن.
سینی را در فر گرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدین.
بعد از پخت اجازه بدین کوکی ها سرد بشن بعد از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف بچینید.
اگر کوکی های تردتری دوست دارین، حرارت را روی 170 تنظیم کنید و اجازه بدین 18 تا 20 دقیقه داخل فر بپزن.
تا یک هفته به خوبی در ظرف دربسته قابل نگهداری هستن. با طعمی بی نظیر و عالی و همه پسند و سرشار از خاصیت.
اگر دوست دارین برای یه روز خاص این شیرینی رو از قبل تهیه کنید، پیشنهاد میکنم کوکی ها را فریز کنید.
بعد از سرد شدن، هر کوکی را داخل سینی که کفش کاغذ داره بزارین و سینی رو داخل فریزر قرار بدین. وقتی کوکی ها منجمد شدن، سینی رو دربیارین و کوکی های یخ زده رو داخل کیسه زیپ دار بزارین و درش رو محکم کنید.
این طوری کوکی ها به هم نمی چسبن. روی کوکی ها تاریخ بزنید. تا 3 ماه هم میتونید در فریزر نگهداری کنید.
خمیر کوکی هم قابل فریز کردن هست. هر زمان لازم داشتین دربیارین و وقتی یخش باز شد ادامه مراحل گرد کردن و پخت را پیش برین.
اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!