طرز تهیه سس رنچ خوشمزه در خانه
سس رنچ یه مدل سس آمریکایی هستن که قیمتشون در حال حاضر از 50 هزارتومن شروع میشه
این سس از سال 1992 جزو پرفروش ترین سس های ایالت متحده بوده و چند سالی هست که در ایران جایگاه ویژه ای پیدا کرده
حالا بحث قیمتش رو اگر کنار بزاریم (که البته خودش مسئله مهمی هست)، حاوی مواد نگهدارنده هم هست که میتونه سلامت ما رو به خطر بندازه
در دستور اصلی این سس از خامه ترش استفاده میشه اما میشه به راحتی بومی سازی کرد و این سس رو طبق ذائقه خودون درستش کنیم.
سس رنچ برای چی خوبه
این سس رو برای انواع سالاد، سیب زمینی، غذاهای گیاهی و سبزیجات خام یا پخته، انواع چیپس و کراکر و جوجه چینی و … استفاده می کنیم.
دوستان عزیزم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد لازم:
سس مایونز | یک پیمانه |
ماست | یک پیمانه |
سیر رنده شده | یک الی دو حبه |
سرکه سفید | نصف قاشق غذاخوری |
آبلیمو | نصف قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده یا خشک | دو قاشق غذاخوری |
ساقه پیازچه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
سس خردل | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه سس رنچ خوشمزه در خانه
یک پیمانه ماست رو با یک پیمانه مایونز با هم مخلوط کنید.
میتونید از مایونز کم چرب هم استفاده کنید یا خودتون در منزل مایونز درست کنید.
سیر رنده شده به همراه ادویه ها رو اضافه و مخلوط کنید.
حالا سس خردل، جعفری خرد شده، شوید خرد شده و ساقه پیازچه رو اضافه و مخلوط کنید.
همه مواد که با هم ترکیب شدن، سس رو داخل یخچال استراحت بدین.
حداقل باید 2-3 ساعت در یخچال بمونه تا همه مزه ها به خورد هم برن.
اضافی سس رو میتونید در ظرف درب دار تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
- سس خردل قابل حذف هست اما باشه طعم فوق العاده ای به سس میده
- شوید خشک هم میتونید استفاده کنید به همون اندازه که شوید تازه در دستور هست.
برای رقیق کردن سس رنچ می توانید در هنگام سرو از باترمیلک استفاده کنید و طرز تهیه باترمیلک آسان است. برای این کار یک لیوان شیر را در یک ظرف مناسب با 1 قاشق مرباخوری سرکه مخلوط می کنیم.
سپس صبر می کنیم تا کمی بریده شود و بعد سس را با این مایه رقیق می کنیم. البته طعم و مزه باترمیلک طوری است که زیاد مورد پسند ذائقه ایرانیان نیست.
البته راه دیگری هم برای رقیق کردن سس رنج وجود دارد. آن هم این است که برای رقیق این سس در هنگام سرو کمی سرکه بالزامیک یا آب لیمو ترش می زنیم و بدین ترتیب سس کمی رقیق تر می شود.
یا این که همین طور غلیظ مصرف کنید.
به جای استفاده از ادویه های گفته شده در دستور میتونید ادویه سالاد فصل ایران پخت استفاده کنید و برای هر نوع سس و سالاد مجلسی قابل استفاده هست
برای خرید این ادویه عضو کانال ایران پخت در ایتا بشین و با بنده در تماس باشین