» مطالب » رسپی ها » پیش غذا و دسر » طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده
طرز تهیه ذرت مکزیکی
پیش غذا و دسر - گیاهی - مطالب

طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده

فروردین 1, 1403 7071

طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده ولی خوشمزه

ذرت مکزیکی علاوه بر این خوشمزه هست خیلی مناسبه برای بچه هایی که اهل خوردن قارچ نیستن

با این روش میشه قارچ به خوردشون داد

خیلی برای پذیرایی عصرونه مناسبه

میتونید کالباس رو حذف کنید
پودر خردل هم قابل حذف کردن هست

طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده

مواد لازم:

  • ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده ۵۰۰ گرم
  • کالباس ۳۰۰ گرم
  • چیپس خلالی ۱ لیوان
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پودر خردل به مقدار لازم
  • پودر آویشن به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجاون خوش می آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.
کالباس ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.
حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.
بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت