طرز تهیه ترشی قارچ فوری
طرز تهیه ترشی قارچ خوشمزه رو در این مطلب براتون قرا میدم. من همیشه دوست دارم یه شیشه ترشی قارچ داخل یخچال داشته باشم تا هر زمان خواستم برای سالاد یا ساندویچ سرو کنم. درست کردن ترشی قارچ خیلی خیلی آسونه و شما در عرض […]
طرز تهیه ترشی قارچ خوشمزه رو در این مطلب براتون قرا میدم. من همیشه دوست دارم یه شیشه ترشی قارچ داخل یخچال داشته باشم تا هر زمان خواستم برای سالاد یا ساندویچ سرو کنم. درست کردن ترشی قارچ خیلی خیلی آسونه و شما در عرض […]
طرز تهیه سس چیمیچوری با ساده ترین روش ممکن! سس چیمیچوری (Chimichurri) یک سس سبز رنگ، تند و خوشعطر از آمریکای جنوبی، بهویژه کشور آرژانتین و اروگوئه است. این سس بیشتر برای سرو کردن با استیک، گوشت گریلشده، یا کبابی (asado) استفاده میشه، ولی در […]
کاهش وزن سریع در یک ماه: بررسی برنامه غذایی، مزایا و معایب تمایل به کاهش وزن سریع، موضوعی رایج در میان افراد مختلف است و حجم وسیعی از اطلاعات در رسانهها و تبلیغات به این موضوع اختصاص یافته است. با این حال، درک دقیق تعریف، […]
خواص عدس سبز چیست؟ عدس برای چه کسانی ضرر دارد؟ عدس سبز، یکی از انواع حبوبات مغذی با سابقه طولانی در رژیم غذایی انسان است. با افزایش توجه به رژیمهای غذایی گیاهی، درک ارزش غذایی و اثرات بالقوه مصرف عدس، اهمیت بیشتری پیدا کرده است. […]
کوکو لپه و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ یه غذای مغذی و سالم هست که میتونه گزینه خوبی برای شام باشه. حتی میتونید این کوکوی خوشمزه رو به صورت ساندویچی درست کنید و از خودنش لذت ببرید. قبلا هم آموزش کوکو سیب زمینی […]
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و شیر خیلی ساده هست. این کیک با وجودی که تخم مرغ نداره پف بسیار خوبی داره و با گاناش تزیین میشه. پس یه کیک مجلسی خوشمزه و سالمه. خیلی ها ممکنه به تخم مرغ یا لبنیات حساسیت […]
طرز تهیه مربا سیب مرحله به مرحله رو در این مطلب میزارم و پیشنهاد می کنم حتما این مربا رو درست کنید. مربا مخصوصا از نوع خونگی و با میوه تازه فصل، باعص خوش رنگ و لعاب شدن سفره صبحانه میشه. قبلا طرز تهیه مربای […]
کیک سیب و نارگیل بدون شکر بدون آرد یه کیک خوشمزه و مقوی و سالم هست که با خیال راحت میتونید بخوریدش بدون این که عذاب وجدان بگیرید. اگر دنبال دستورات بدون شکر هستید، بستنی بدون شکر و ثعلب، شیر کاکائو رژیمی بدون شکر، پالدا […]
درست کردن پیتزا در سرخ کن بدون روغن خیلی راحت و به صرفه تر از استفاده از فر هست. در مدت زمان کوتاهی میتونید یه پیتزای خوشمزه خونگی با سرخ کن بدون روغن درست کنید. اگر دستگاه سرخ کن بدون روغن دارین آموزش نحوه تمیز […]
درست کردن یه بستنی بدون شکر اونم با بافتی خامه ای و خوشمزه اصلا کار سختی نیست! این روزها نه فقط افراد دیابتی و ورزشکاران، بلکه سایر کسانی که برای سلامتی خودشون ارزش قائل هستن، دوست دارن محصولات رژیمی رو تهیه کنن. با گرم شدن […]
طرز تهیه کشک کدو رو یاد بگیرین چون کشک کدو رقیب سرسخت کشک بادمجان هست😉 این غذای خوشمزه و گیاهی رو حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرین. کدو سبز یه سبزی بسیار بسیار پرخاصیت هست که میشه باهاش غذاهای زیادی درست کرد. غذاهایی […]
کوکی توت فرنگی یا کلوچه توت فرنگی یه شیرینی نرم و خوشمزه هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. این کوکی های خوشمزه با مواد کم و در مدت 15 دقیقه آماده میشن. میتونید روی شیرینی رو پودر قند بپاشید و یا با شکلات آب […]
طرز تهیه خورش چغاله بادام با یه دستور بسیار راحت و خوشمزه تقدیم به شما خورش چغاله بادام از خورش های قدیمی و شناسنامه دار هست که معمولا با ترکیب پیاز و گوشت و سبزیجاتی مثل نعنا و جعفری درست میشه. بعضی از شهرها به […]
طرز تهیه ترشی انبه با ساده ترین روش ممکن ترشی انبه یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خاستگاه آن به شهرهای جنوبی ایران تعلق دارد. ترشی انبه به صورت خلال یا لیته تهیه می شود. لیته یکی از انواع ترشی های […]
طرز تهیه کیک در ماکروفر به مهارت خاصی نیاز نداره! در عرض چند دقیقه میتونید یه کیک شکلاتی در ماکروفر درست کنید. این کیک پف خوبی داره و با سس شکلاتی هم تزیین میشه. اگر بخش کیک سایت ایران پخت رو ببینید، دستورهای زیادی گذاشتم […]
طرز تهیه آش کارده شیرازی بر خلاف آنچه در گذشته ها انجام میدادن اصلا سخت نیست! در قدیم سبزی کارده رو به روش تخمیری چندین روز استراحت میدادن تا بوی ترشی اون بلند شه. بعد میپختن. برای این کارشون هم دلیل داشتن. سبزی کارده در […]
طرز تهیه شیر کاکائو رژیمی غلیظ، بدون شکر و نشاسته ذرت رو براتون میزارم. با این امید که درست کنید و از خوردنش لذت ببرین. با این روش یه شیر کاکائو غلیظ دارین. که اصلا در اون از نشاسته ذرت استفاده نمی کنیم. با وجودی […]
حساسیت به گلوتن چیست؟ علائم حساسیت به گلوتن چیست؟ در سال های اخیر، بسیاری از مردم به دنبال اطلاعات بیشتر در مورد مفهوم “حساسیت به گلوتن” بوده اند. این وضعیت را می توان به عنوان واکنش منفی بدن به پروتئینی به نام گلوتن تعریف کرد. […]