» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون شکر » طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت و پخت و پز
طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت
بدون شکر - بدون گلوتن - دسر - رژیمی - مطالب

طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت و پخت و پز

اردیبهشت 17, 1403 3048

طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت  و بدون نیاز به پخت و پز تقدیم به همه شما دوست داران سلامتی🧡

توپک ارده شکلاتی بدون پخت و پز علاوه بر این که یه میان وعده سالم و خوشمزه هست، بمب انرژی هست و سراسر خاصیت

بدون شکر و با شیرینی طبیعی خرما اماده میشه و برای افرادی که رژیم بدون شکر دارن عالیه👌 دیگه خودتون که از فواید خرما اطلاع دارین! مهم تر از همه این که با چند ماده ساده و در کمتر از 15 دقیقه آماده میشه.
راستی برای تغذیه فصل امتحانات بچه ها هم بینهایت عالیه.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.

مواد لازم

  • یک پیمانه خرما بدون هسته
  • نصف پیمانه ارده
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک
  • 3 قاشق غذاخوری کنجد در صورت تمایل برای تزیین

 

طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت

هسته خرماها رو دربیارین و داخل غذاساز بریزین و کاملا له کنید. اگر خرمای شما مونده و یا خشک هست بهتره دو سه دقیقه داخل آب گرم بریزین و بعد کامل خشک و پوره کنید.

بعد از این، ارده – پودر کاکائو- وانیل و نمک رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

تاکید میکنم که فقط مواد رو در حد مخلوط و یکدست شدن مخلوط کنید. چون ارده داره اگر زیادی هم بزنید چرب و روغنی میشه.

از مواد بچشید، میزان ارده و یا پودر کاکائو رو بر اساس ذائقه خودتون تمظیم کنید و اگر نیاز بود کمی بیشتر اضافه کنید.

طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت

حالا یه ظرف بزارین کنار دستتون و از مواد به اندازه یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری از مواد بردارین. با دست گلوله کنید. داخل کنجد بزنید و توپک ها رو داخل بشقاب بزارین.

به همین راحتی توپک ارده شکلاتی ما آماده شد.

طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت

بشقاب رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین و بعد نوش جان کنید.

  • این توپک ها رو در ظرف دربسته داخل یخچال تا 7 روز و در فریزر تا یک ماه میتونید نگهداری کنید.
  • نمک باعث میشه تا طعم ارده و پودر کاکائو قوی تر بشه و تاثیری در مزه و شور کردن توپک ها نداره.
  • اگر دستتون رو کمی چرب کنید کار کردن با خرماها راحت تر میشه.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت