خمیر جادویی بدون تخم مرغ مناسب انواع نان و پیتزا و پیراشکی
خمیر جادویی بدون تخم مرغ برای تهیه انواع نون، پیتزا و پیراشکی مناسبه. این قدر عالیه که حتی خانم های گروه آشپزی ایران پخا هم باهاش کلوچه و شیرینی درست میکنن😊
این “خمیر همه کاره بدون تخم مرغ” سبک و خوشمزه هست و بینهایت هم باکیفیته و روی خروجی کار شما تاثیر مثبتی داره.
یه وقتایی میبینی داخل خونه تخم مرغ نداریم ولی دلمون میخواد نون و پیتزا درست کنیم. یا این که ممنوعیت استفاده از تخم مرغ داریم😥
خب در این شرایط چاره چیه؟
قطعا این نیست که قید غذا رو بزنیم.
به علاوه وقتی که تخم مرغ در دستور نباشه به آرد کمتری هم نیازه و در نتیجه خمیر سبک تری هم داریم.
خانمای گروه آشپزیمون از “خمیر جادویی برای دونات” هم استفاده میکنن و خودشون که خیلی راضی هستن. آها اینم بگم که این خمیر به قدری خوب هست که میتونید بدون فر هم انواع غذاها رو باهاش درست کنید.
اگر دوست دارین انواع پیتزا و فست فود رو به راحتی در منزل درست کنید باید در درجه اول یه خمیر عالی داشته باشید👌🏻
برای انواع پیتزا و پیراشکی و سمبوسه و نون های شکم پر و … مناسبه.
طرز تهیه پیتزا بدون پنیر که در سایت گذاشتم با همین خمیر جادویی هست.
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم طرز تهیه خمیر جادویی بدون تخم مرغ و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. گروه برای رفع اشکال هم داریم.
مواد لازم برای شش چونه خمیر:
🍕ارد سفید قنادی یا آرد نان فانتزی یا آرد نول سه پیمانه
🍕شکر یک قاشق غذاخوری
🍕خمیر مایه یک قاشق غذاخوری سرخالی
🍕نمک یک قاشق چایخوری
🍕اب ولرم یک پیمانه البته ممکنه چند قاشق غذاخوری بیشتر لازم شه
🍕روغن مایع یک چهارم پیمانه
طرز تهیه خمیر جادویی بدون تخم مرغ
ما از خمیرمایه فوری استفاده میکنیم و فک کنم دیگه همه خانم ها با این خمیرمایه آشنایی دارن.
کار بسیار راحت تره و دیگه نیازی به عمل آوری خمیرمایه هم نیست و مستقیم به آرد اضافه میشه. اما اگر خمیرمایه فوری ندارین و یا از تازگی و کیفیت خمیرمایتون اطلاعی ندارین، باید اول عمل آوری خمیرمایه رو انجام بدین.
نحوه عمل آوری خمیرمایه رو به صورت کامل و جامع توضیح دادم. روی لینک بزنید و مطالعه کنید.
در ابتدا خیلی ساده و راحت آرد و نمک و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و آب اضافه کنید.
با توجه به متفاوت بودن آردها ممکن هست کمی بیشتر آب نیاز داشته باشین.
اگر مواد خشک بود یکم دیگه آب اضافه کنید. همین که خمیر جمع شد بهش روغن اضافه کنید و ده دقیقه ورز بدین.
کف ظرف مقدار کمی روغن بریزین و خمیر رو داخل ظرف بزارین. بعد روشو بپوشونید تا یک ساعت و نیم ( تا وقتی حجمش دو سه برابر بشه). مدت زمان استراحت بستگی به محیطی داره که خمیر رو نگهداری میکنید.
مثلا اگر زمستان باشه و ظرف خمیر نزدیک بخاری باشه مسلما مدت کمتری طول میکشه تا خمیر عمل بیاد.
پس ملاک ما پف کردن و حجیم شدن خمیر هست.
همین که حجیم شد آماده هست و قابل استفاده.
نکته خاصی نداره فقط آرد زیاد نریزین که خمیرتون بعد از پخت خشک و بیسکویتی میشه. این اندازه ها کاملا نرمال و استانداره پس با خیال راحت درست کنید و از خوردنش
لذت ببرید
در پناه خدای مهربون باشید.❤️❤️❤️
👩🍳 آشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌