» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گوشت » طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی
بدون گوشت - مطالب

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی

اردیبهشت 6, 1403 3049

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی با اندکی تغییرات در جهت بهبود طعم و مزه تقدیم نگاه شما عزیزان🥰

جالبه بدونید که دوپیازه از غذاهای رایج در کشورهای افغانستان، پاکستان، هندوستان و ایران هست. دوپیازه افغانی با دوپیازه ای که ما درست میکنیم کاملا متفاوته و یه غذای گوشتی به حساب میاد.

در مورد علت نام گذاری این غذا هم به این دلیل باید اشاره کنم که این غذا در ابتدا در کشورهای هند و پاکستان طبخ میشده و متشکل از دو عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی بوده با سیر و ادویه جات فراوان.

برای همین شده دوپیازه سیب زمینی و از اون جایی که شیرازی ها به سیب زمینی میگن آلو به دوپیازه آلو هم مشهوره

دوپیازه سیب زمینی رو اگر خوشمزه درست کنید، خیلی دلچسب و همه پسند هست و معمولا هم با نون سرو میشه. با این روشی که توضیح میدم حتما مورد پسند شما هم واقع میشه.

برای دیدن آموزش های بیشتر عضو کانال آشپزیمون در ایتا بشین.

مواد لازم برای 6-7 نفر:

  • یک کیلو سیب زمینی
  • سه عدد پیاز درشت خلالی خرد شده
  • یدونه فلفل دلمه ای خلالی شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • یک قاشق چایخوری پودر کاری
  • دو عدد گوجه درشت خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه
  • دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه یا فلفل قرمز

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی

دوپیازه شیرازی متشکل از سیب زمینی و پیاز و گوجه هست اما با کمی تغییرات میشه اون رو بسیار لذیذتر درست کرد.

در ابتدا سیب زمینی رو بپزید و بعد به صورت نگینی درشت خرد کنید و یا بکوبید و له کنید. این مرحله سلیقه ای هست.

داخل تابه پیازها رو تفت بدین تا کاملا شیشه ای بشن.

فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدین تا کمی سبک بشن. حواستون باشه زیادی تفت دادن باعث تلخ شدن فلفل دلمه ای میشه.

زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدین.

رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگ رب باز بشه بعد گوجه های خرد شده رو اضافه کنید.

یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدین با حرارت ملایم سس به غلظت برسه.

در آخر سیب زمینی ها رو به همراه گشنیز خرد شده اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید.

در تابه رو بزارین و بزارین حدود 5 دقیقه با حرارت کم، مزه ها به خورد هم برن.

یه دوپیازه نرم و خوشمزه و معطر که قول میدم خوشتون میاد ازش😋

  • در ظرف دربسته تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.

اگر دوست دارین غذاهای خوشمزه با سیب زمینی درست کنید از آموزش املت سیب زمینی هم دیدن کنید.

 

کدبانوهای گل گروه آشپزیمون در ایتا دست به کار شدن و درست کردن😍😍

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت