» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گلوتن » پنکیک با آرد ذرت بدون گلوتن
پنکیک با آرد ذرت
بدون گلوتن - کیک - مطالب

پنکیک با آرد ذرت بدون گلوتن

مرداد 26, 1403 6046

پنکیک با آرد ذرت هم مناسب اون دوستانی هست که به دلیل بیماری یا رژیم بدون گلوتن نمی تونن آرد گندم استفاده کنن و هم مناسب دوستانی که میخوان از خواص آرد ذرت بهره ببرن و برای همین مدام از خودشون میپرسن با آرد ذرت چی درست کنم

خیلی سریع و ساده درست میشه و میتونید به عنوان یک صبحانه یا میان وعده نوش جان کنید.

اگر به هر دلیل دوست دارین با آرد ذرت دسر و کیک و … درست کنید پیشنهاد میکنم طرز تهیه فرنی با آرد ذرت را هم ببینید.

دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 8 عدد پنکیک:

  • یک و نیم پیمانه آرد ذرت
  • یک چهارم پیمانه آرد بدون گلوتن یا آرد برنج
  • یک چهارم پیمانه شکر
  • دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک و یک چهارم پیمانه شیر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • سه قاشق روغن

طرز تهیه پنکیک با آرد ذرت بدون گلوتن

مواد خشک را با هم ترکیب کنید.
آرد ذرت، آرد بدون گلوتن یا آرد برنج، شکر و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
مواد مرطوب را اضافه کنید.
تخم مرغ، شیر، روغن و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا خمیر پنکیک یکدست اما غلیظی به دست آید (باید غلیظ باشد اما همچنان قابل ریختن باشد).
اگر خمیر خیلی غلیظ بود، هر بار 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. اگر خمیر خیلی رقیق است، 1 قاشق غذاخوری آرد برنج اضافه کنید.
تابه را گرم کنید و روغن بزنید
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و آن را با روغن چرب کنید. به روغن زیاد نیاز نیست با برس چرب کمی کف تابه را چرب کنید.
پنکیک با آرد ذرت
خمیر را در ماهیتابه بریزید.
1/4 فنجان از خمیر را در وسط ماهیتابه بریزید و اجازه دهید حدود 2 دقیقه یک طرف آن با حرارت ملایم بپزد تا روی آن حباب ایجاد شود و سطح آن دیگر براق نباشد. پنکیک را با کفگیر برگردانید و بگذارید 1 دقیقه دیگر بپزد تا قسمت دیگر آن نیز پخته شود.
این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر استفاده شود.
پنکیک با آرد ذرت
پنکیک را همراه با مربا یا سس شکلات یا عسل سرو کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت