» آشپزی بدون » بدون شکر » بستنی بدون شکر و ثعلب با بافتی خامه ای و خوشمزه – بستنی خرمایی
بدون شکر - بستنی - مطالب - ویدئو

بستنی بدون شکر و ثعلب با بافتی خامه ای و خوشمزه – بستنی خرمایی

فروردین 20, 1404 50122

درست کردن یه بستنی بدون شکر اونم با بافتی خامه ای و خوشمزه اصلا کار سختی نیست!

این روزها نه فقط افراد دیابتی و ورزشکاران، بلکه سایر کسانی که برای سلامتی خودشون ارزش قائل هستن، دوست دارن محصولات رژیمی رو تهیه کنن.

با گرم شدن هوا بستنی از اون حال خوب کن های روزگار میشه😊 ولی خب یه عده ای مثل من بعد خوردنش عذاب وجدان میگیرن🙈

قبلا یه بستنی رژیمی با ماست یونانی بدون شکر در سایت گذاشتم. اما این یه چیز دیگس!!

با وجودی که بدون شکر هست فوق العاده شیرینه. و با وجود این که ثعلب نداره بافتش کاملا خامه ای و بستنی شکل هست😍 عچیب نیست؟

یعنی اینو تا درست نکنی متوجه نمیشی من چی میگم. کاملا فرم بستنی داره بدون این که عذاب وجدان برای خوردنش داشته باشی.

تازه کلی هم خاصیت داره که در ادامه توضیح میدم.

پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید. 

مواد لازم:

  • 12 عدد خرما
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 400 میلی لیتر شیر

طرز تهیه بستنی بدون شکر و ثعلب با بافتی خامه ای و خوشمزه

هسته ها را از خرماها جدا کنید. خرما، پودر کاکائو و شیر را در مخلوط کن بریزید.

مخلوط را هم بزنید تا به قوام یکدستی برسد. مخلوط را در قالب های یخ بریزید.

قالب ها را در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود (حدود 3-4 ساعت).

قالب های یخ زده را از فریزر خارج کرده و داخل مخلوط کن بریزید.

بستنی رو داخل ظرف سرو بریزین و اگر دوست دارین با آجیل یا شکلات رنده شده تزیین کنید.

فواید خرما رو همه ما میدونیم اما بستنی خرمایی خواص مهمی داره.

خواص بستنی خرمایی بدون شکر و ثعلب

  1. غنی از انرژی: خرما حاوی کربوهیدرات‌های ساده هستند که می‌توانند به سرعت انرژی بدن را تأمین کنند. این ویژگی بستنی خرمایی را به یک دسر مناسب برای ورزشکاران و افرادی که به انرژی‌زایی نیاز دارند، تبدیل می‌کند.
  2. پروتئین و فیبر: خرما منبع خوبی از فیبر است که می‌تواند به بهبود هضم غذا و سلامت روده کمک کند. همچنین پروتئین‌های موجود در بستنی می‌توانند به ساخت و ترمیم بافت‌های بدن کمک کنند.
  3. ویتامین‌ها و مواد معدنی: خرما حاوی ویتامین‌های مختلفی مانند ویتامین B6، ویتامین K، و مواد معدنی از جمله پتاسیم، منیزیم و مس است که می‌تواند به سلامت عمومی بدن کمک کند.
  4. خواص آنتی‌اکسیدانی: خرما همچنین حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که می‌توانند به مقابله با استرس اکسیداتیو و کاهش خطر بیماری‌های مزمن کمک کند.
  5. کاملاً طبیعی: بستنی خرمایی معمولاً با استفاده از خرما و مواد طبیعی تهیه می‌شود که باعث می‌شود یک گزینه سالم‌تر نسبت به بسیاری از بستنی‌های حاوی شکر یا مواد افزودنی باشد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت