» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ
بدون تخم مرغ - بدون گوشت - کتلت - مطالب

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ

تیر 28, 1403 90489

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی رو میزارم براتون با این امید که بشه پای ثابت برنامه غذاییتون😋 آخه خیلی خوشمزس

کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی یا فلافل لوبیا چیتی (حالا اسمش خیلی مهم نیست😉) یه غذای خوشمزه و گیاهی بدون گوشت هست که میتونه باب میل کوچیک و بزرگ باشه.

ادویه های معطر اضافه شده به غذا، طعم های عجیب و غریب مختلفی را ارائه می دهند که باعث میشه تا حس چشایی همه تحریک بشه.

اگر دوست دارین بچه هاتون غذاهای گیاهی رو بیشتر بخورن و یا مصرف حبوبات رو در برنامه غذاییشون بیشتر کنید جوری که خودشون متوجه نشن و ایراد نگیرن، این غذا خیلی به دردتون میخوره.

یه کتلت گیاهی خوشمزه که از بیرون کاملا ترد و از داخل نرم و خوشمزه هستند.

دیدن این دستورات رو هم بهتون پیشنهاد میکنم:

این کتلت هم بدون تخم مرغ و بدون گوشت هست.

دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

لوبیا چیتی یا قرمز یک و نیم پیمانه پخته
سیب زمینی متوسط یک عدد پخته شده
سیر دو حبه رنده شده
زنجبیل  زنجبیل تازه یک قطعه کوچک یا پودر زنجبیل
گشنیز 3 قاشق غذاخوری خرد شده
نمک  به میزان لازم
نشاسته ذرت یا آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
ادویه به میزان لازم
فلفل قلمی یک تا دو عدد بر حسب ذائقه

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی

در ابتدا لوبیاها رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آب لوبیا رو عوض کنید.

لوبیا رو بپزید و داخل یه صافی بریزین تا آبش کام گرفته بشه.

خیلی مهمه که لوبیا بدون آب باشه چرا که هر گونه آب اضافی سبب از هم پاشیدن کتلت میشه. پس بهتره که لوبیاهای پخته رو روی دستمال حوله ای آشپزخانه پهن کنیم تا هر چه آب اضافی داره گرفته و کاملا خشک بشه.

سیر، زنجبیل، فلفل قلمی و برگ گشنیز رو داخل غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید. لوبیاهای پخته و خشک شده رو هم اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید تا یه خمیر چسبناک درست بشه.

حالا این ترکیب رو به سیب زمینی آبپز سرد و رنده شده اضافه کنید. تجربه ای که من از درست کردن این غذا دارم اینه که حتما بزارین سیب زمینی سرد باشه تا بعدش یه خمیر لطیف به دست بیاد. حتی بهتره که از چند ساعت قبل سیب زمینی رو بپزید و بزارین داخل یخچال تا کاملا سرد بشه.

خوبیه این غذا اینه که از ادویه های مختلفی میتونید براش استفاده کنید. ادویه فلافل، ادویه کوکو و کتلت و یا حتی ادویه کاری همگی به خوبی روی این ترکیب جواب میدن.

در این مرحله ادویه و نشاسته ذرت یا آردنخودچی رو هم اضافه کنید. اما نمک نزنید. چرا که قراره این ترکیب استراحت داده بشه و نمک باعث میشه تا سیب زمینی آب بندازه. پس بهتره قبل از سرخ کردن نمک رو اضافه کنید.

مایه کتلت رو داخل یه ظرف بریزین و روش رو بپوشونید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنه و خنک بشه. وقتی در یخچال قرار میدیم، مخلوط کمی سفت میشه، بنابراین راحت‌تر می‌توان آن را به شکل کباب یا کتلت و فلافل درآورد.
بعد از این که تایم استراحت تمام شد، نمک اضافه کنید. بعد دستتون رو چرب کنید و گلوله هایی از مایه کتلت بردارین و به هر حالتی که دوست دارین فرم بدین.
روغن رو بریزین داخل تابه تا خوب گرم بشه و بعد کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی رو داخل روغن سرخ کنید. یک طرفش که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید.
روی دستمال آشپزخانه بزارین تا روغن اضافی گرفته بشه.
یه غذای خوشمزه بدون گوشت و تخم مرغ که کلی خاصیت هم برای بدن به همراه داره.
سسی که همراه این غذا سرو میشه هم یه سس تند و خوشمزه به نام سس گشنیز یا چاتنی گشنیز هست که به امید خدا در یک مطلب جداگانه آموزشش رو میزارم.
همان طور که در بالا هم توضیح دادم، بیرون این غذا کاملا ترد و داخش نرم و خوشمزه هست
 من مطمئن هستم که این کتلت های گیاهی خانگی با طعم عالی و بی نظیرش، خانواده و دوستان شما را تحت تاثیر قرار می دهند!
برای تهیه انواع ادویه میتونید از طریق عضویت در کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و برقراری ارتباط با ادمین، ثبت سفارش انجام بدین.

لطفا با دادن ستاره به این آموزش نمره بدین و خوشحال میشم نظراتتون رو کامنت کنید. نظر شما برای ما خیلی مهمه چون باعث میشه کیفیت آموزش ها رو بالا ببریم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت