قالب لوف
نکات و تکنیک ها

قالب لوف

فروردین 2, 1403 زمان مطالعه: 13 دقیقه 150314

قالب لوف

قالب نان تُست یا لوف، قالبی عمیق و مستطیل شکل با دیواره هایی بلنده. پخت کیک و نان در این قالب قابلیت برش های منظم رو در محصول ایجاد می کنه و به همین دلیل برای کیک های صبحانه، نان های سریع مثل نان موز و کدو سبز، نان تُست و برخی نان های شیرین خمیرمایه ای کاربردیه. عمق زیاد و پهنای کم این قالب ها، باعث انباشتگی مواد روی هم و زمان پخت طولانی میشه که در نتیجه ساختاری خاص با رویه ای ضخیم در محصولات پخته شده در قالب لوف ایجاد می کنه. به همین دلیل جایگزینی قالب گرد با قالب لوف، محصولی یکسان نخواهد داشت و داشتن یک قالب لوف ضروریه.

سایز مورد نیاز:
محبوب ترین سایز قالب لوف در دستورهای خانگی سایز 23 در 13 سانته که هم برای کیک و هم نون می تونید استفاده کنید. در صورتیکه این سایز موجود نبود، یک سایز کوچک تر یعنی 10 در 20 هم پر کاربرده.

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت