طرز تهیه خاگینه بروجردی
خاگینه بروجردی یک غذای لذیذ از تخم مرغ و آرد است ،طبخ آن بسیار سریع می باشد.اگر با مربا آن را درست کنید یک صبحانه یا عصرانه دل چسب و خوشمزه است. اگر از سبزیحات خشک و زرد چوبه در آن بریزید. می تواند یک وعده غذایی ساده و دلپذیر باشد.
آن را در برنامه ی غذایی خانواده ی خود قرار دهید. تا لذت خوردن یک غذای ساده و سالم را تجربه نمائید.
طرز تهیه خاگینه بروجردی
- مربا (با طعم دلخواه) ۵ قاشق غذا خوری
- کره به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- تخم مرغ ۵ عدد
- آرد ۳ قاشق غذا خوری
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و خوب با همزن مخلوط كنید.
سپس آرد و نمك را مخلوط كرده و كم كم به آن بیفزایید. سپس همه مواد را با همزن دستی یا برقی كاملاً بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد.
تابه ای را چند لحظه بدون كره روی حرارت بگذارید. كمی كره در تابه بریزید.
كمی كه داغ شد از مایه آماده شده داخل تابه بریزید. و اجازه دهید خودش را بگیرد.
سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. در آخر، خاگینه را در بشقابی برگردانید.
بعد روی نیمی از دایره را با مارمالاد یا مربای دلخواهتان استفاده كنید و نیمه دیگر را روی آن برگردانید.
سپس به شكل دلخواه برش زده و سرو كنید.
نکات:
1)بهتر است برای این خاگینه از مربای آلبالو استفاده شود.
2)در صورت تمایل مقدار آرد را بیشتر کنید. و آن را به صورت خمیر درآورید و مربا را وسط آن ریخته و در فر طبخش كنید.