طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای
طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای سخت نیست. سوپ قارچ از اون خوشمزه هایی هست که از خوردنش سیر نمیشین
یه سوپ خوشمزه و مجلسی که میتونه علاوه بر این که مواد غذایی فوق العاده ای رو برای شما به همراه داشته باشه، زینت بخش سفره شما باشه
طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای
مواد لازم برای 6 نفر:
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
قارچ ورقه شده ۴۰۰-۵۰۰ گرم
پیاز درشت(ریزنگینی شده) ۱ عدد
خامه صبحانه ۱ بسته
کره ۳۰ گرم
شیر ۴ لیوان
آب مرغ ۳ لیوان
آب ۳ لیوان
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز نگینی در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود سپس کره را اضافه کنید.
وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود.
آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود.وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید.
نمک و فلفل و پودر سیر بزنید .
در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد
حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد.در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد.
و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید.
بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند.
◀️اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید.