بورانی بادمجان
🍆🍆
بادمجان قلمی (باپوست) ۴ عدد
پودر سیر
شكر ۱ قاشق سوپخوری
نعناع (پاک و خردشده) ۵۰ گرم
ماست چکیده ۴۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
🍆روی سطح بادمجانها را با چنگال سوراخ کنید و به کمک قلمموی مخصوص آشپزی مقداری آنها را چرب کنید سپس روی شعلهپخشکن يا روی حرارت ملایم، آنها را كبابی كنيد. پس از این مرحله، آنها را داخل كيسه نايلونی قرار دهيد تا بخار كنند. پس از بخاركردن، بادمجانها را از كيسه خارج كرده، پوستِ سوخته آنها را بهراحتيیجدا كنيد.
كلاهک بادمجانها را جدا کرده و آنها را بهصورت ریز، خرد كنيد.
بادمجان، پودرسیر، شکر و نعناع را با ماست مخلوط کنید سپس به آن نمک بیافزایید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات لازم:
سوراخ کردنِ بادمجان با چنگال، باعث میشود تا عطر کبابی پوستِ بادنجان، کاملا به داخلِ آن نفوذ کند.
• چرب کردنِ پوست بادمجان نیز باعث میشود، زمانیکه بادنجانها را کباب میکنید، پوستِ آن نسوزد بلکه کباب شود.