بورانی بادمجان
بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای کباب کردن بادمجون ها میتونیم از منقل، گاز یا فر استفاده کنیم البته در صورتی که از گاز یا منقل استفاده کنیم عطر بادمجون ها خیلی بهتر میشه و کاملا دودی و خوش عطر میشن که لازمه یه بورانی بادمجون خوشمزه هم دقیقا همین عطر کبابی بودن بادمجون هاست.
طرز تهیه بورانی بادمجان
🍆🍆
بادمجان قلمی (باپوست) ۴ عدد
پودر سیر
شكر ۱ قاشق سوپخوری
نعناع (پاک و خردشده) ۵۰ گرم
ماست چکیده ۴۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
🍆روی سطح بادمجانها را با چنگال سوراخ کنید و به کمک قلمموی مخصوص آشپزی مقداری آنها را چرب کنید سپس روی شعلهپخشکن يا روی حرارت ملایم، آنها را كبابی كنيد. پس از این مرحله، آنها را داخل كيسه نايلونی قرار دهيد تا بخار كنند. پس از بخاركردن، بادمجانها را از كيسه خارج كرده، پوستِ سوخته آنها را بهراحتيیجدا كنيد.
كلاهک بادمجانها را جدا کرده و آنها را بهصورت ریز، خرد كنيد.
بادمجان، پودرسیر، شکر و نعناع را با ماست مخلوط کنید سپس به آن نمک بیافزایید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات لازم:
سوراخ کردنِ بادمجان با چنگال، باعث میشود تا عطر کبابی پوستِ بادنجان، کاملا به داخلِ آن نفوذ کند.
• چرب کردنِ پوست بادمجان نیز باعث میشود، زمانیکه بادنجانها را کباب میکنید، پوستِ آن نسوزد بلکه کباب شود.
بورانی بادمجان میتواند یک شام بسیار عالی باشد. ترکیب ماست و بادمجان کمک بسیار زیادی به افزایش کیفیت خواب شما میکند. اگر برای خوابیدن در شب مشکل دارید، بادمجان را کباب یا بخارپز کنید و بدون افزودنی دیگر با ماست ترکیب کنید.
این ترکیب در صورت استفادهی منظم و به اندازه، تاثیر قابل توجهی در کیفیت خواب شما خواهد داشت. البته که برای داشتن خواب بود، باید نکات دیگری را هم رعایت کنید.
شاید این آموزش ها برای شما مفید باشد: