طرز تهیه کیک هلو ساده و خوشمزه
قرار هست طرز تهیه کیک هلو ساده و خوشمزه رو با هم یاد بگیریم
یه کیک ساده که مطمئنم با خوردنش کلی کیف میکنید و دوست دارین طعم این کیک رو بارها و بارها امتحان کنید.
اگر به دنبال یک تجربه جدید هستید، بهتره از خوردن هلو به شکل ساده دست بردارید و کیک هلو را امتحان کنید. کیکی که بوی آن به شما خواهد گفت که این تجربه جدید فوقالعاده است.
طرز تهیه کیک هلو ساده
- 🍑تخم مرغ ۳ عدد
- 🍑شکر ۲۰۰ گرم (یه کم کمتر از یک لیوان)
- 🍑ماست ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
- 🍑روغن مایع ۱۰۰ میلی (یه کم کمتر از نصف لیوان)
- 🍑آرد سفید شیرینی پزی ۲۷۰ گرم (یه کم کمتر از ۲ لیوان)
- 🍑نشاسته ذرت ۲۰ تا ۳۰ گرم (۲ ق غ) (قابل حذف و جاش آرد بریزین)
- 🍑بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
- 🍑وانیل ۱/۴ ق چ
- 🍑هلو ۳ عدد
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم و بعد ماست رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد همزن رو خاموش کردم .
آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . کمی هم هلو داخل مایه کیک ریختم
داخل قالب به قطر ۲۳ سانت از مواد ریختم .
هلوها رو پوستش رو گرفتم و هسته اش رو جدا کردم روی کیک چیدم .
فر از قبل روشن کردم .
قالب رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یانه . دو سه دقیقه هم شعله بالایی گریل رو اخر روشن کردم تا روش تغییر رنگ بده .
بعد از اینکه از دما افتاد از قالب خارج کردم و روش کمی پودر قند پاشیدم .
نکات :هلوهایی که خیلی نرم هستند استفاده نکنین .
ترجیحا از ماست استفاده بشه بافت کیک پوک تر میشه ، نهایتا شیر رو می تونین جایگزین کنین .
نشاسته ذرت هم باعث میشه کیک پوک تر بشه می تونین کلا حذف کنین و جاش آرد سفید بریزین .
بدون فر داخل تابه دوطرفه هم میشه درست کنین این طور پختش بهتر از فر دست ساز هست برای کیک میوه
شاید این آموزش ها را دوست داشته باشید: